Hov: Brøndby-træner stemte på Emil Larsen

Brøndby droppede Emil Larsen i sommerens transfervindue. Nu peger Brøndby-træner Thomas Frank på OB-spilleren som Efterårets Profil i Superligaen

Emil Larsen. (Arkivfoto: Lars Poulsen/Polfoto)
Emil Larsen. (Arkivfoto: Lars Poulsen/Polfoto)

Tipsbladet har i samarbejde med de 12 Superliga-trænere kåret Efterårets Profil i Superligaen. Den suveræne vinder blev AaB's Kasper Kusk, der høstede 47 af 55 mulige point.

En af de trænere, der ikke tildelte Kasper Kusk maksimum-point 5 var Brøndby-træner Thomas Frank, der havde en spiller foran AaB'eren i sin stemmeafgivning. 

Med tanke på den store transfer-ballade i sommer omkring Emil Larsens skifte fra OB til Brøndby, kan det virke en smule overraskende, at Thomas Frank peger på netop Emil Larsen som Efterårets Profil.

Se også: Se Olsen: Her er Rommedahls afløser

- Emil har nogle individuelle kvaliteter, som i den grad afgør fodboldkampe. Han har et fantastisk drev med bolden, han kan gå begge veje om sin modstander, han kan afslutte med både højre og venstre – også uden for feltet. Han har været en iøjnefaldende spiller på et OB-hold, som lige som alle andre Superliga-hold har svinget op og ned, og der har han præsteret i rigtigt mange kampe, hvad der også er blevet belønnet med A-landsholdsoptrædener, siger Thomas Frank som begrundelse til Tipsbladet.

- Derudover har han lagt på sit defensive spil, som jeg ved, han arbejder meget med, og som han skal gøre dygtigere endnu. Men de andre kvaliteter gør ham til en topspiller i Superligaen med potentiale til at gøre ham til en international spiller.

Se også: Franske klubber jagter Brøndby-bomber

Brøndby havde i sommer sammen med OB offentliggjort, at Emil Larsens skifte var på plads, da et lægetjek i Brøndby pludselig ændrede alt, så skiftet røg i vasken til både Emil Larsens og OB' store undren og overraskelse. Intet i OB's lægelige vurderinger af Emil Larsens bentøj, havde kunnet fange de faresignaler, som altså fik Brøndby til at annullere handlen.

Her er Thomas Franks stemmer til Efterårets Profil:

5 point: Emil Larsen, OB
4 point: Kasper Kusk, AaB
3 point: Erik Sviatchenko, FCM
2 point: Morten ”Duncan” Rasmussen, FCM
1 point: Thomas Dalgaard, VFF

Læs alt om Efterårets Profil i Tipsbladet i dag

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer