Brøndby overrasket over Boulahrouz-sagen

Brøndby er overrasket over, at DBU's Disciplinærudvalg har rejst en sag mod Khalid Boulahrouz omkring spytteriet i kampen mod Sønderjyske

Tidligere på dagen valgte DBU af egen vilje at indlede en sag mod Brøndbys Khalid Boulahrouz på baggrund af tv-billeder fra sæsonens sidste kamp mod, hvor Boulahrouz angiveligt sender en spytklat i retning af Sønderjyskes Johan Absalonsen.

Khalid Boulahrouz har bedyret sin uskyld, træner Thomas Frank har bakket sin spiller op, hvilket også gælder sportschef Per Rud.

Derfor er der også overraskelse i Brøndby over, at sagen nu ender hos disciplinærudvalget og at Boulahrouz risikerer at ryge i karantæne.

- Når DBU beder os om en forklaring, så tager vi det selvfølgelig seriøst, og vi vil besvare de spørgsmål, de måtte komme med. Vi er overraskede over, at DBU tager sagen op, for vi stoler på Boulahrouz, når han siger, han ikke spyttede efter Johan Absalonsen. Vi gik ud med vores udlægning af den her sag i går, og jeg må henvise til den, når jeg siger, at jeg ikke har flere kommentarer til sagen, siger sportschef Per Rud til tipsbladet.dk

Tror du, han får en straf?

- Jeg ønsker slet ikke at gisne om straf eller ikke-straf. Vi tager det her seriøst, og mere ønsker jeg ikke at sige.

Khalid Boulahrouz har forsvaret sig med, at spytklatten på ingen måde blev sendt i retning af en modstander og blot var en handling, som bliver foretaget mange gange under en fodboldkamp. 

- Jeg kan garantere, at jeg ikke spyttede efter SønderjyskE-spilleren. Det er rigtigt, at jeg spyttede, men ikke efter ham. Jeg så ham komme løbende og så spyttede jeg bag ham for ikke at ramme ham.

- Jeg spytter måske 100 gange i løbet af en kamp, men aldrig efter modstanderen. Jeg går meget op i at være et godt forbillede for mine holdkammerater og for unge mennesker, så jeg ville aldrig bevidst spytte efter en modstander, siger Boulahrouz til Brøndbys hjemmeside.

0 kommentarer
Vis kommentarer