Dennis Cagara ville til Brøndby i sommer

Dennis Cagara vil gerne tilbage til Brøndby

Dennis Cagara (nr. 2 fra venstre) sammen med Patrick Mortensen og Emil Larsen (Arkivfoto: Jan Sommer)
Dennis Cagara (nr. 2 fra venstre) sammen med Patrick Mortensen og Emil Larsen (Arkivfoto: Jan Sommer)

Den 28-årige venstreback Dennis Cagara var for år tilbage et af de talenter, der var store forventninger til i Brøndby. Han havde mange unglandskampe på cv'et og fik debut på førsteholdet i en ung alder, men det lykkedes ikke at bide sig fast og blive en fast del af holdet. 

Siden har Dennis Cagara været vidt omkring i sin karriere og spiller nu i Lyngby, men han vil gerne tilbage til Brøndby og arbejdede faktisk på sagen så sent som i sommer. 

- Det er fint nok med Lyngby, som det er nu, men selvfølgelig vil man gerne spille på højeste niveau. Jeg har altid sagt, at jeg gerne ville spille i Brøndby igen, men de har nogle gode, unge backer derude, siger Dennis Cagara til 90minutter.dk. 

- Jeg havde en god dialog med Auri det seneste års tid, og Brøndby har også spillet en stor rolle under min genoptræning efter en af mine alvorlige skader, da jeg fik lov til at gøre det under Henrik Jensen. Med Auri har jeg løbende haft kontakt, men da han så røg, så kom der en ny træner, som jeg ikke kendte så godt. Jeg havde faktisk en snak med Thomas Frank om, at jeg kunne komme derud og træne med, men det passede bare ikke ind. Han var selv ny og han kendte jo Riza Durmisi godt fra landsholdet, tilføjer han. 

Dennis Cagara lægger ikke skjul på, at han gerne så sig selv i Brøndby engang i fremtiden. 

- Det er da klart, at jeg sindssygt godt kunne tænke mig at komme ud i Brøndby igen, men sådan som situationen ser ud, så sker det nok ikke. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, siger han. 

Dennis Cagara har i sin karriere spillet for Hertha Berlin, Dynamo Dresden, FC Nordsjælland, AGF, Randers, Lyngby, Frankfurt, Karlsruhe.

0 kommentarer
Vis kommentarer