Brøndby må vente på hollandsk angriber

Mike van Duinen skal ingen steder til januar, og derfor kan Brøndby tidligst få fat i angriberen til sommer

Mike van Duinen skal ingen steder til vinter. (Foto: Judith Bogaardt)
Mike van Duinen skal ingen steder til vinter. (Foto: Judith Bogaardt)

Den store hollandske angriber Mike van Duinen kommer hverken til Brøndby eller nogen anden dansk klub i det kommende transfervindue, der åbner i januar. 

I sidste uge kom det ellers frem, at Mike van Duinen er på ønskelisten i Brøndby, hvorfor sportschef Per Rud i starten af december skulle have været på plads i en kamp mellem Heerenveen og Mike van Duinens klub ADO Den Haag for at syne angriberen. Nu slår spillerens agent imidlertid alle spekulationer om et vinterskifte i jorden. 

Se også: Rommedahl: Ingen stolthed da jeg forlod Brøndby

- Han har en kontrakt med ADO Den Haag, og den har han tænkt sig at opfylde i resten af denne sæson. Der er ikke nogen chance for, at han skifter klub i det her transfervindue, siger Mike van Duinens agent Paul Scholten til tipsbladet.dk.

Dermed kan et klubskifte for angriberen tidligst komme på tale til sommer, hvor hans kontrakt udløber med ADO Den Haag. Her kan Brøndby eller anden dansk klub muligvis komme på tale, for der er stor interesse for den 22-årige angriber. 

Se også: Brøndby overvejer ny målmand efter skade

- Der er mange klubber, der viser interesse. Der er både danske, engelske, tyske og hollandske klubber, der er interesserede, men vi ved endnu ikke, hvad der kommer til at ske. vi må vente og se til om seks måneder, siger agenten. 

Mike van Duinen er en fysisk stærk angriber, der måler 193 centimeter. Han har scoret fem mål i den hollandske Æresdivision i denne sæson. 

Se også: Her er Thomas Franks ønskespiller - drømmer om FCK'er

Tidligere har han været sat i forbindelse med FC København. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer