Thomas Frank: Vi hænger bedre sammen

Thomas Frank mener, at Brøndbys base er blevet bedre og bedre i løbet af efteråret

Brøndby-træner Thomas Frank. (Foto: Lars Poulsen)
Brøndby-træner Thomas Frank. (Foto: Lars Poulsen)

Det var en stor opgave, Thomas Frank kom på, da han overtog Brøndbys superligahold efter Auri Skarbalius i sommer. Der blev skiftet væsentligt ud i truppen, holdet var netop endt tæt på nedrykningsstregen og et nyt Brøndby skulle bygges op. 

Efter sit første halvår kan Thomas Frank se tilbage på et tilfredsstillende efterår, der indtil videre har efterladt hans hold på en fjerdeplads i tabellen. 

- Det kan godt være, at nedrykningen var tæt på i sidste sæson, men det endte faktisk med at blive en flot afslutning på foråret, så der var noget fundament i holdet. Efter sæsonen var der selvfølgelig nogle markante spillere, der forsvandt, og det var en forholdsvis ny trupsammensætning, jeg startede op med, siger Thomas Frank til brondby.com.

- I løbet af efteråret har vi fået samlet et nyt hold, hvor basen er blevet bedre og bedre. Derudover har vi gradvist fået skruet op for de faser i kampene, hvor vi kan dominere spillet. Vi hænger bedre sammen som hold i alle faser - både når vi angriber, og når vi forsvarer.

- Vi er gået nogle procenter frem i det hele. Når det kommer til at kontrollere kampen på bolden, så kræver det et hårdt og sejt træk for at kunne flytte det for alvor, tilføjer han. 

Brøndby åbner forårssæsonen i slutningen af februar med et opgør mod AaB.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer