Rommedahl: Ingen stolthed da jeg forlod Brøndby

Dennis Rommedahl opnåede slet ikke det, han havde håbet med Brøndby, da han kom hjem i 2011, og sidste sæson var en meget svær tid

Dennis Rommedahl havde håbet på meget mere - og meget bedre i Brøndby (Foto: Jens Dresling)
Dennis Rommedahl havde håbet på meget mere - og meget bedre i Brøndby (Foto: Jens Dresling)

Dennis Rommedahl udtrykte selv begejstring for Brøndbys store ambitioner, da han skrev kontrakt med dem i 2011, men to år senere forlod han dem med to skuffende niendepladser i den kuffert, der havde kurs mod Holland.

Den 35-årige højrekantspiller er i dag ikke særlig begejstret for sin tid i Brøndby, for selv om han spillede meget, så var han ikke i nærheden af at få opfyldt de ambitioner, han havde, da han kom.

Se også: Rommedahl revser unge Brøndby-spillere

- Mine ambitioner var til mere, da jeg kom. Jeg kom ikke til Brøndby for at blive nummer ni. Jeg vidste godt, det ikke ville blive nemt, men jeg havde regnet med mere. Det sidste år var et rigtigt lorteår, for vi burde ikke have ligget til nedrykning hele sæsonen. Vi havde holdet til mere, men der skete så mange ting i klubben og omkring holdet, at det var svært at fokusere på fodbolden. Det var kaotisk til tider.

- Jeg er glad for, at jeg var med til at redde klubben en sæson mere i Superligaen, men jeg var skuffet, da jeg forlod klubben. Der var ingen stolthed over det. Jeg kom med store ambitioner for Brøndby og mig selv, og de blev ikke indfriet, siger Dennis Rommedahl til tipsbladet.dk.

Se også: Skadet Rommedahl satser på comeback i 2014

Derfor var det også logisk, at Brøndby og Rommedahl i sommer gik hvert til sit, da en ny ejerkreds skulle starte forfra med ny sportschef, ny træner, ny trup. For Rommedahl var det aldrig et tema at forlænge.

- Jeg er glad for at se, at det går meget bedre for dem nu. Jeg følger med og håber det bedste for dem. Jeg håber, at Thygesen og Boulahrouz som nogle af de erfarne kan holde fast i den gode udvikling på holdet og i truppen. At de kan være med til at give noget stabilitet, for det er det, Brøndby har brug for.

- Hvad mig selv angår, så var det aldrig oppe at vende, at jeg skulle forlænge. Jeg snakkede løbende udvikling med Ole (daværende sportschef Ole Bjur red.), men jeg vidste, jeg ville tilbage til Holland, hvor jeg er ved at bygge hus. Det vidste Ole, og han accepterede det ønske. Jeg er nået til et sted, hvor jeg har brug for at skabe stabilitet for min familie, og jeg følte, det var på tide at vende tilbage til Holland, hvor jeg hele tiden har vidst, jeg vil slå mig ned efter karrieren, siger Rommedahl.

Se også: Rommedahls skifte er endt i helvede

Dennis Rommedahl nåede at spille 48 Superliga-kampe for Brøndby, inden det i starten af juni blev offentliggjort, at han havde skrevet en to-årig kontrakt med RKC Waalwijk.

0 kommentarer
Vis kommentarer