Brøndby overvejer ny målmand efter skade

Michael Falkesgaard er blevet opereret i håndleddet og misser resten af sæsonen. Brøndby overvejer at hente en ny målmand ind

Michael Falkesgaard er skadet (Foto: Claus Bonnerup)
Michael Falkesgaard er skadet (Foto: Claus Bonnerup)

Han har stået i skyggen af Lukas Hradecky i dette efterår, og nu bliver det definitivt ikke til Superliga-spilletid for Brøndbys Michael Falkesgaard i denne sæson. 

Målmanden er blevet opereret i håndleddet og kan derfor se frem til et forår, der står i genoptræningens tegn. 

- Falkesgaard har haft problemer med det ene håndled i et godt stykke tid, men har kunne spille og træne uden smerter. Vurderingen er dog, at problemerne med håndleddet ville blive gradvis værre, hvis ikke vi gjorde noget, og derfor besluttede vi i samråd med vores sundhedssektor og med Falkesgaard at få ham opereret, siger sportschef Per Rud til brondby.com.

- Selv om operationen blev foretaget så tæt på efterårets afslutning som muligt, og allerede er vel overstået, så betyder det, at Falkesgaard er ude i en længere periode. Vi forventer ikke, at han bliver spilleklar i forårssæsonen.

Operationen og den lange genoptræning betyder, at Brøndby kun har Lukas Hradecky som kampklar målmand i førsteholdstruppen. Den tidligere førstekeeper Michael Tørnæs har kontraktudløb til januar, og derfor overvejer klubben, om de skal hente en gardering ind.

- Nu åbner der som bekendt et transfervindue lige om lidt, og så må vi se, om vi skal ud og finde en ny andenkeeper. Det er noget, jeg - sammen med Thomas Frank - beslutter. Vi har i forvejen en talentfuld U19-målmand (Andreas Hansen, red.), men det er muligt, at vi vælger at tilføre lidt mere rutine til målmandsgruppen, siger Per Rud.

0 kommentarer
Vis kommentarer