Brøndby om spyt-karantæne: Forkert dom

Brøndby-sportschef Per Rud forstår ikke, hvorfor Khalid Boulahrouz har fået karantæne for at spytte

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Fredag fik Khalid Boulahrouz én spilledags karantæne for at have spyttet efter Sønderjyske-spilleren Johan Absalonsen under en superligakamp tidligere på måneden.

Det er disciplinærudvalget i Dansk Boldspil-Union (DBU), som efter at have set tv-billeder har givet karantænen. Dommeren så ikke episoden i opgøret.

Brøndbys sportschef, Per Rud, er utilfreds med dommen.

Se også: Spytte-karantæne til Kannibalen

- Vi er bestemt ikke enige i disciplinærudvalgets afgørelse. Vi har hele tiden fastholdt, at Boulahrouz ikke spyttede i retning af Johan Absalonsen, og det gør vi stadigvæk.

- Vi mener helt klart, at billedmaterialet viser, at spytklatten ikke sendes i retning af modstanderen, siger han til klubbens hjemmeside.

Se også: Thomas Frank hylder unge Brøndby-folk

- Det ærgrer os selvfølgelig at måtte undvære Boulahrouz i første runde af foråret, og vi er desuden ærgerlige over, at vi ikke har mulighed for at anke afgørelsen.

- Faktum er dog, at afgørelsen ikke er faldet ud til vores side, og det må vi forholde os til. Vi tager derfor disciplinærudvalgets afgørelse til efterretning og ønsker ikke at bruge mere tid på denne sag, siger sportschefen.

Karantænen betyder, at forsvarsspilleren misser kampen mod AaB 23. februar 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer