Thygesen får ny Brøndby-aftale

Brøndby-anføreren ventes inde længe at forlænge sin kontrakt, selv om han ikke spiller mere i denne sæson

Mikkel Thygesen kommer ikke til at spille mere for Brøndby i denne sæson, men han får snart en ny aftale. Den nuværende kontrakt udløber allerede til sommer. (Foto: jens Dresling).
Mikkel Thygesen kommer ikke til at spille mere for Brøndby i denne sæson, men han får snart en ny aftale. Den nuværende kontrakt udløber allerede til sommer. (Foto: jens Dresling).

Mikkel Thygesen har smidt ’støvlen’, men han ankom alligevel til Cafe 1964 iført to krykker. Der er stadig et stykke vej til, at kaptajnen er helt selvgående.

Foråret ser sort ud for Brøndby-anføreren, der med sikkerhed ikke kommer på banen mere i denne sæson.

Han rev den ene akillessene over i udekampen mod FC Midtjylland i november og vil være ude af spillet fem til otte måneder endnu.

Men der er alligevel positivt nyt for Mikkel Thygesen, fordi sportschef Per Rud gør klar til en snarlig forlængelse af kontrakten. En aftale, der står til udløb til sommer.

Thygesen: Min sofa er allerede formet efter mig

- Mikkel er en kulturbærer i Brøndby. Vi har en rigtig god dialog med Mikkel, og han fortsætter helt sikkert hos os. Vi skal nok få forlænget den aftale, forsikrer Per Rud.

Hovedpersonen er glad for at være i klubben og vil gerne fortsætte på Vestegnen.

Skadet Brøndby-anfører: Jeg er bitter

- Selvfølgelig er jeg meget interesseret i at fortsætte, men lige nu koncentrerer jeg mig om at blive klar igen, siger Mikkel Thygesen.

De næste måneder bliver ikke sjove for midtbanespilleren, hvor han skal genoptræne.

I bedste fald er han tilbage til opstarten på den nye sæson. I værste fald kan det tage længere tid.

- Man siger den slags skader tager mellem 6-9 måneder. Så det kan godt være, jeg først er tilbage i august, fastslår han.

Brøndby: Thygesen opereres med det samme