Annonce:
Annonce:

Thomas Frank løfter pegefingeren for Phiri

Thomas Frank vil ikke give Lebogang Phiri en sportslig straf for rodet med den manglende arbejdstilladelse, men det kan blive noget andet, hvis en lignende situation opstår til sommer

Thomas Frank under årets første træning i Brøndby, der fandt sted mandag formiddag. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Frank under årets første træning i Brøndby, der fandt sted mandag formiddag. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Brøndby har taget sin del af ansvaret for, at Lebogang Phiris arbejdstilladelse ikke er blevet fornyet, efter han forlængede kontrakten i sommer, men sportschef Per Rud har også samtidig understreget, at det er spillernes eget ansvar at have deres papirer i orden, så de kan møde ind til træning til tiden.

Det får dog ikke yderligere konsekvenser for Lebogang Phiri end, at han kommer en uges tid senere i gang med træningen. Brøndby regner med, at han støder til træningslejren i Dubai i næste uge, og for Thomas Frank er den sag lukket. Det bliver ikke sværere for Phiri at komme på holdet i foråret af den grund. Han nøjes med at give ham en løftet pegefinger.

Brøndby regner med Phiri i næste uge

Annonce:

- Jeg tror selvfølgelig som træner, ligesom i alle andre aspekter i livet, på kærlighed, krav og konsekvens. Det tror jeg på med alle spillere, men ham her er en helt unik knægt. Hvis du har talt med ham, vil du vide, at han er super intelligent. Ikke kun iq-mæssigt, men også emotionel intelligent. Han har hele pakken til at kunne klare det her.

- Selvfølgelig er der nogle ting, han har en stor del af ansvaret, og dem har jeg snakket med ham om. Men vi har også et ansvar som klub, og vi kunne have håndteret det her bedre. Jeg tror generelt ikke så meget på straf, og det her handler også om, at alle skal have lov at fejle.

Thygesen får ny Brøndby-aftale

- Det gør vi hele tiden, og vi skal lære af dem, og specielt skal vi have lov at fejle første gang, men hvis han så gør noget lignende igen til sommer, kan vi snakke om, hvorvidt der kommer en konsekvens der, siger Thomas Frank til tipsbladet.dk.

Hvis Lebogang Phiri til sommer kommer for sent hjem til opstartstræningen, bliver det dog ikke på grund af arbejdstilladelsen som nu. Det er formentlig en formalitet at få den forlænget frem til sommeren 2017, hvor hans nye kontrakt udløber. Den gamle arbejdstilladelse fulgte Phiris tidligere kontrakt, der udløb ved udgangen af året, og det er den, som han og klubben ikke har været opmærksom på at få forlænget.

Szymanowski: Brøndby-kontrakt er på plads

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: