Avis: FCM afviser Brøndby-bud på Sviatchenko

Brøndby har angiveligt budt 12 millioner kroner for Erik Sviatchenko, men det har FC Midtjylland afvist

Erik Sviatchenko er et varmt salgsobjekt i FC Midtjylland. (Foto: Rasmus Baaner)
Erik Sviatchenko er et varmt salgsobjekt i FC Midtjylland. (Foto: Rasmus Baaner)

FC Midtjyllands stærke midtstopper Erik Sviatchenko er et af de hotteste salgsobjekter i Superligaen for tiden, og han er eftertragtet i både ind- og udland.

Således skulle FC København angiveligt have forhørt sig om prisniveauet på Sviatchenko, og nu melder en anden dansk klub sig på banen i kampen om forsvarsspilleren. Det drejer sig om Brøndby, der ifølge BT har afgivet et bud på 12 millioner kroner for at hente Sviatchenko til vestegnen, men det bud blev prompte afvist af FC Midtjylland. 

Direktør Claus Steinlein vil ikke kommentere på det konkrete rygte over for BT men understreger, at et salg til de to store københavnske klubber næppe er sandsynligt.   

- Nu taler jeg på et helt generelt plan, og der vil jeg sige, at der skal et helt ekstraordinært bud til, før vi sælger en spiller som Erik Sviatchenko. Det tror jeg ikke, at hverken Brøndby eller FCK vil være i stand til at løfte, siger Claus Steinlein.

I stedet for at sælge håber FC Midtjylland på at beholde den nuværende trup og muligvis tilføje Jakob Poulsen, hvis klubben kan blive enige om et skifte med Monaco. 

Se også: Presset overrasker Brøndby-svensker

0 kommentarer
Vis kommentarer