Annonce:
Annonce:

Brøndby bekræfter: Jagter rivalernes stjerner

Brøndbys sportschef Per Rud erkender, at både Erik Sviatchenko og Kasper Kusk er interessante spiller for Vestegnsklubben

Brøndby kan handle, men gør det ikke nødvendigvis (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Brøndby kan handle, men gør det ikke nødvendigvis (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Ikke et transfervindue uden rygter vedrørende nye spillere til Brøndby. Januars vindue er naturligvis ingen undtagelse.

Efter Brøndby via investorer er kommet til penge sættes klubben i forbindelse med flere forskellige spillere, hvor især Superliga-rivalernes spillere, Erik Sviatchenko fra førerholdet FC Midtjylland og Kasper Kusk fra treerne fra AaB, er blevet meldt til klubben.

Ingen af spillerne er dog på vej til Brøndby, men klubbens sportschef Per Rud erkender, at de to spillere er interessante for de blå/gule:

Avis: FCM afviser Brøndby-bud på Sviatchenko

- Sviatchenko er en spiller, vi gerne ville have haft til Brøndby til sommer. Det er der ingen grund til at gøre til en hemmelighed. Som sagt er det profiler, vi går efter, og den kategori hører Sviatchenko til. Det samme gælder for AaB's Kasper Kusk, siger Per Rud til Brøndbys hjemmeside.

Annonce:

Den tidligere HB Køge-boss afviser dog, at klubben vil gå med til hvad som helst, bare fordi klubben er kommet til penge.

Ståle råder Kusk: Bliv i AaB

- Vi vil ikke skabe et overophedet marked, hvor vi går i 'budkrig' med FC København om en bestemt spiller. Det vil være uansvarligt. Vi må ikke lade os rive med af en stemning, men er nødt til i hvert enkelt tilfælde at trække en streg i sandet og vurdere, hvor meget vi vil betale for en bestemt spiller. Det er fornuften, der skal råde. For dansk fodbold vil det være bedst, hvis en del af Brøndbys transferbudget sendes i cirkulation blandt Superligaklubberne, men erfaringerne fra dette vindue har bekræftet os i, at det økonomisk er mere attraktivt at handle uden for de danske grænser, hvis man holder kvalitet og pris op imod hinanden, lyder det fra Rud.

Forventer mindst én spiller
Selvom sportschefen har travlt, så regner han dog ikke med, at der bliver stor tilgang i klubben i dette transfervindue.

Sviatchenko: Klar til noget større end FCK

Annonce:

- Vi har tidligere meldt ud, at vi er meget tilfredse med den trup, vi råder over, og at vi i dette vindue ikke ville komme i nærheden af den aktivitet, der var hen over sommeren, hvor vi fik ni nye spillere ind i truppen.

- Hvis vi skal handle i dette vindue, bliver det udelukkende i form af den ene eller de to spillere, vi mener, kan forstærke holdet markant. Det er med den strategi, vi fortsat orienterer os i markedet, forklarer Per Rud.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: