Brøndby: Der er mere på vej

Jose Ariel Nuñez er blevet præsenteret i Brøndby - men der sker mere, siger Per Rud til tipsbladet.dk

Per Rud (tv.) jagter flere forstærkninger til træner Thomas Franks (th.) mandskab på transfervinduets sidste dag. (Foto: Lars Poulsen)
Per Rud (tv.) jagter flere forstærkninger til træner Thomas Franks (th.) mandskab på transfervinduets sidste dag. (Foto: Lars Poulsen)

Med lidt under seks timer tilbage at handle i kom der gang i svingdøren i Brøndby. De blå-gule fra Vestegnen har fredag aften præsenteret angriberen Jose Ariel Nuñez på en fire-årig kontrakt. Dermed har Brøndby fået den offensivspiller, som de har jagtet hele transfervinduet. Men der er mere på vej.

- Vi er glade for Nuñez, men vi er ikke gået hjem endnu. Der er et par timer til deadline, og der er flere bolde i luften. Der kan ske tilgang, og der kan ske afgang, siger Brøndbys sportschef Per Rud til tipsbladet.dk.

Brøndby-boss lover vild transferdag

- Så du kommer ikke til at holde fri før klokken 24, kan jeg regne ud?

- Nej, jeg kan love dig, at vi bliver ved helt til sidste minut, siger Rud uden at kommentere yderligere på, hvad der er i vente fra den københavnske Vestegn.

Quincy Antipas er en af de spillere, der meget vel kan være på vej væk fra Brøndby. Ekstra Bladet skriver fredag, at SønderjyskE er interesseret, og der er muligvis flere Superliga-bejlere til den fodrappe afrikaner.

Brøndby gafler landsholdsangriber

Om Antipas er i gang med sin sidste arbejdsdag på Vestegnen, vil Per Rud dog ikke ind på.

- Jeg vil ikke ind på konkrete spillere. Der er som sagt gang i mange ting. Mere får du ikke ud af mig, slutter en travl Per Rud.

Han går med sikkerhed en travl fredag aften i møde.