Kahlenberg: Det er en ære at være anfører

Thomas Kahlenberg glæder sig over sin nye rolle som anfører i Brøndby

Thomas Kahlenberg (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Kahlenberg (Foto: Lars Poulsen)

Thomas Kahlenberg er i dag blevet udnævt som ny anfører for Brøndby. Den 30-årige midtbanespiller skal bære anførerbindet i den kommende forårssæson, hvor Mikkel Thygesen er skadet, og han glæder sig over sin nye rolle.

- Jeg blev glad for at høre, at det er mig, der er den nye anfører, og jeg er glad for den tillid, Thomas (Frank, red.) viser mig. Det sætter jeg pris på. Det er en ære at være anfører for holdet, og det er noget, jeg ser frem til, siger Thomas Kahlenberg til brondby.com.

Thomas Kahlenberg skrev i sommer kontrakt med Brøndby og har hele tiden været bevidst om, at han med sin store rutine skulle tage ansvar i klubben.

- Lige siden jeg blev hentet hjem, har jeg haft meget fokus på mit eget ansvar i klubben. Jeg vil meget gerne lære fra mig og give ting videre til klubbens mange unge spillere. Så på den front er der ikke den store forskel på, om jeg bærer anførerbindet eller ej. Det ligger naturligt for mig at tage ansvar, så det burde anførerrollen ikke ændre på. Det skal jo gerne være ens personlige værdier og kvaliteter, der skinner igennem, og ikke fordi man får et bind på armen. Det bliver måske mere tydeligt uden for banen, men jeg forventer ikke, at jeg kommer til at gebærde mig anderledes, siger Thomas Kahlenberg.

Brøndby spiller i dag trænignskamp mod ungarske Ujpest, hvor Kahlenberg altså vil have anførerbindet om armen.

0 kommentarer
Vis kommentarer