Brøndby-fan: Vi fik en sækkevogn gennem vinduet

Næstformanden for Brøndby Support var sammen med flere andre fans tilstede, da Hytten lørdag aften blev angrebet

Vinduerne i Hytten blev lørdag aften smadret af ukendte gerningsmænd. (Foto: Sarah Agerklint)
Vinduerne i Hytten blev lørdag aften smadret af ukendte gerningsmænd. (Foto: Sarah Agerklint)

Næstformanden for Brøndby Support, Sarah Agerklint, var selv tilstede i klubhuset Hytten, da stedet lørdag aften blev angrebet af en gruppe maskerede mænd.

- Vi var netop blevet færdige med at spise og har rejst os, da vi ser nogle romerlys ude på pladsen foran, fortæller Agerklint til ekstrabladet.dk.

- Det er svært at se, hvor mange de er, men der er 5-10 mand, der kommer stormende, og så kommer der ellers en skovl flyvende ind gennem det vindue, hvor jeg står.

- Der kommer et kosteskaft gennem det andet vindue og en sækkevogn gennem det tredje, fortæller Aggerklint, der følte sig temmelig utryg ved episoden.

- Vi blev meget bange. Vi sidder fem fyre og fire piger herinde og hygger os. Da det så sker, flygter flere af os ind på toiletterne, og så prøver de derudefra at åbne døren til huset. Så tænker man jo, at nu bliver vi overfaldet. Men der er så en af vores folk, der er i stand til at holde døren lukket indefra.

- Jeg ringer til politiet ude fra toilettet, men kort tid efter er de væk igen, fortæller Agerklint, der håber at få en glarmester til at fikse vinduerne, inden Hytten søndag klokken 15 åbner for fans forud for forårspremieren mod AaB klokken 19.

0 kommentarer
Vis kommentarer