Kahlenberg: FCN kunne have straffet os

Mere skarphed fra FC Nordsjælland kunne have straffet Brøndby, mener Thomas Kahlenberg.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Thomas Kahlenberg mener, at Brøndby havde styr på kampen, da holdet søndag tog imod FC Nordsjælland og vandt 4-1.

Midtbanegeneralen spillede med stor kreativitet og roser holdet for at være gennembrudsstærkt, selvom spillet var forbundet med store risici.

- Vi fik skabt flere store chancer, end vi gjorde i sidste hjemmekamp mod AaB. Vi havde godt styr på dem, selvom der var nogle opspil, hvor vi tog de forkerte beslutninger.

- Vi blev fanget på nogle omstillinger, hvor vi med lidt mere skarphed fra FC Nordsjællands side godt kunne være blevet straffet, siger Thomas Kahlenberg.

Brøndby-helt: Jeg kan ikke flyve

- Det er ikke uheldigt at gå til pause med en 1-0-føring, og jeg synes, at vi var gode til at gå efter at få lukket kampen i anden halvleg.

- Det var en meget åben kamp, hvor FCN kom til mange chancer, men det er svært at være utilfreds, når man vinder 4-1, siger Kahlenberg.

På trods af de mange chancer formåede nordsjællænderne ikke at være skarpe nok, og kun et uheldigt selvmål af Thomas Kahlenberg i slutminutterne fik FCN på scoringstavlen.

Hjulmand græmmes over afbrændere

Med sejren er Brøndby fortsat med i toppen af Superligaen, men guldet vil Kahlenberg stadig ikke fokusere på.

- Det er ikke noget, vi taler om i øjeblikket. Det her er et hold, der er i en opbygningsfase. Der er kommet kvaliteter til, og det synes jeg også, at man kan se på banen.

- Vi arbejder videre, og med tiden vil vi gerne være et storhold. Det er vi langt fra endnu, men vi er godt på vej.

- Vi har fået en god start på foråret, og jeg håber, at vi kan fortsætte de takter ved at arbejde stenhårdt og ydmygt, og så kommer vi til at lave nogle sjove ting med det her hold, lover Brøndby-spilleren.