Topnavn vil ikke være Brøndby-formand

Thorleif Krarup ønsker ikke at stå i spidsen for Brøndbys bestyrelse

Thorleif Krarup ønsker efter eget udsagn ikke at kandidere til formandsposten i Brøndbys bestyrelse. (Foto: Tobias Nørgaard Pedersen)
Thorleif Krarup ønsker efter eget udsagn ikke at kandidere til formandsposten i Brøndbys bestyrelse. (Foto: Tobias Nørgaard Pedersen)

Han var kørt i stilling som den store favorit til formandsposten i Brøndby, og rygterne pegede da også entydigt i denne retning i løbet af torsdagen.

Men nu fastslår Thorleif Krarup imidlertid, at det scenarie ikke kommer til at udspille sig, eftersom den forhenværende Nordea-chef ifølge eget udsagn ikke ønsker at besidde den tunge post. Det fortæller han i et interview med TV2.

- Jeg er ikke kandidat til formandsposten, siger Krarup til tv2.dk.

- Jeg stiller gerne op, men det er ikke som formandskandidat. Og det har jeg også til sinds at meddele til vores konstituerende møde - hvis jeg bliver valgt ind.

Se også: Aldo Petersen færdig i Brøndby: Ekspert revser ledelsen

Tidligere på dagen var hovedpersonen ellers ikke lige så afvisende over for rygterne, da Ekstra Bladet fangede ham umiddelbart inden, det blev en kendsgerning, at Aldo Petersen ville forlade bestyrelsen.

Her var svaret mere tvetydigt fra manden, der i sin karriere har besat flere topposter i den danske finanssektor.

- Jeg kan ikke sige noget, før der bliver sendt en fondsbørsmeddelelse ud, fortalte han til Ekstra Bladet på det tidspunkt.

Se også: Ærgerlig Aldo: Fyring kommer bag på mig

Med den nye melding in mente, er stoledansen i Brøndbys bestyrelseslokale ikke blevet mindre interessant.

I forvejen ligger det fast, at Jan Bech Andersen og Jim Stjerne Hansen sammen med Krarup er blandt de navne, der er på tale som nye medlemmer til at varetage klubbens interesser.

Se også: Bøddel takker offer: Aldo var visionær

Førstnævnte er hovedaktøren i den akt, der lige nu er ved at udspille sig på bestyrelsesfronten, før der afholdes generalforsamling torsdag den 10. april.

Bech Andersen var således manden bag Aldo Petersens afsked. Den blev en realitet, da storaktionæren ønskede at sætte et nyt hold, hvor Petersen i denne sammenhæng ikke indgik i planerne.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Thorleif Krarup.

0 kommentarer
Vis kommentarer