Makienok erkender: AaB er klart de bedste

Cadeau fra Brøndby til mesterskabsfavoritterne efter nederlaget i Aalborg

AALBORG (Ekstra Bladet): Simon Makienok var dybt skuffet over sit eget holds præstation, men den store angriber var i nederlagets stund stor nok til at sende en stor buket roser til AaB'erne.

- Det er det bedste hold, vi har spillet mod. De er stabile, og de gør det rigtig godt. Så det er helt klart fortjent, at de vinder mesterskabet, sagde han - tydeligt mærket af skuffelsen.

Brøndby - Superligaens nummer fire - kom til Aalborg med håb om at skærpe spændingen i toppen. Men udspillede i stedet definitivt egen mulighed for at komme snigende bagfra i guldkampen.

Manglede mod
Og det skete, fordi holdet manglede mod, lød dommen fra den målfarlige angriber.

- AaB er først og fremmest gode, hvis de får bygge deres opspil op helt nede fra. Derfor har vi hele ugen trænet i at lægge pres på dem højt oppe på banen. Men det gjorde vi jo slet ikke – specielt ikke i 1. halvleg. Og det må jo have noget med at gøre, at vi ikke tror tilstrækkeligt på egne evner, sagde Simon Makienok.

Skulle Antipas være smidt ud her?

Skulle BIF-profil have været smidt ud? Se den vanvittige tackling her

Sportsdirektør Per Rud havde også en venlig hilsen til AaB'erne.

- Det er fantastisk flot det, som Kent og gutterne laver. Der er virkelig grund til at tage hatten af for dem. Og denne kamp viste, at vi stadig har et stykke op til at kunne begå os i den absolutte top. Men vi arbejder støt videre på at nå det, fastslog Per Rud.

0 kommentarer
Vis kommentarer