Spalvis bombede i smertehelvede

Stærke smerter i ryggen gjorde superligakampen søndag mod Brøndby til en hård oplevelse for den dobbelte målscorer

AALBORG (Ekstra Bladet): Forårets komet, Lukas Spalvis, scorede sine to træffere i et sandt smertehelvede, da AaB gjorde sig selv til guldfavoritter med 2-0 over Brøndby.

- Jeg fik problemer med ryggen, og det blev værre og værre som kampen skred frem. Det var virkelig meget smertefuldt, men hvor slemt det er finder jeg først ud af i morgen, fortalte litaueren til Ekstra Bladet efter kampen.

- Jeg mærkede problemerne allerede efter fem minutter, forklarede to-målsskytten, der blev skiftet ud til stående klapsalver, da der manglede 20 minutter af kampen.

2-0 sejren over Brøndby betyder, at AaB nu har overstået opgørene mod de øvrige tophold for denne sæson. Og med ni point i kufferten, så begynder det at lugte rigtig meget af guld ved Limfjorden.

- Der er stadig syv kampe igen. Det er mange kampe og 21 point. Vi vil ikke lægge pres på os selv. Vores mål er stadig at komme ud i Europa, fastslog litaueren.

Beskedent ønske
- Betyder det, at du vil være tilfreds med en bronzemedalje efter sidste spillerunde?

- Det betyder, at vi spiller europæisk, så det tror jeg, at jeg vil være tilfreds med, kom det beskedent fra Lukas Spalvis.

Rygproblemerne til Lukas Spalvis gør ham tvivlsom til onsdagens kamp mod nedrykningstruede Viborg, og den kamp bliver formentlig uden Rasmus Jönsson, der er plaget af lyskeproblemer.

- Jeg kan ikke forestille mig, at Jonsson bliver klar til onsdag, mente cheftræner Kent Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer