Zohores Brøndby-fremtid lever endnu

Kenneth Zohore kan stadig ende permanent i Brøndby, for selvom Fiorentinas pris er høj, skal han ikke tilbage til klubben

Kenneth Zohore (Foto: Claus Bonnerup)
Kenneth Zohore (Foto: Claus Bonnerup)

Brøndby vil ikke betale den høje pris, som man for snart et år siden aftalte med Fiorentina, da der blev indgået en lejeaftale om Kenneth Zohore. Det fortalte Per Rud i sidste uge. Derfor skal der i den kommende tid holdes møder mellem Brøndby, Fiorentina og Zohores agent, Darryll Powell.

Powell tager hul på snakken med Per Rud allerede i weekenden, hvor man muligvis kan komme tættere på en afklaring omkring Kenneth Zohores fremtid.

- Vi har talt en del om Kenneth, og jeg skal til Brøndby igen i denne weekend for at have yderligere diskussioner og for at se kampen. Han har nydt at være i Brøndby. Det har været utrolig godt for hans udvikling. Vi skal sætte os ned sammen og tale om det, så vi kan finde ud af, hvor det fører hen, men jeg kan ikke tale om priser eller noget, siger Darryll Powell til tipsbladet.dk.

Noget tyder på, at der kan forhandles med Fiorentina, for italienerne har godt nok holdt øje med deres unge dansker i Superligaen, men der er ikke udsigt til, at han i næste sæson vil kunne få spilletid i Serie A. Og det er et krav for Zohore-lejren.

- Kenneths bekymring er, at han vil fortsætte med at spille kampe. Får han mulighed for det i Fiorentina? Det tvivler jeg på. Så det er dilemmaet, og det skal vi have løst. Jeg skal tale med Fiorentina igen snart. De har været imponerede af hans præstationer, de har holdt øje med ham og ved, at han er en talentfuld dreng, siger Powell.

Ender det ikke med at blive Brøndby, der overtager Kenneth Zohore, så frygter Darryll Powell dog ikke for, at han forsvinder i glemslem i Italien.

- Alt skal overvejes, og vi skal tage en beslutning, der er bedst for ham. Der var stor interesse om Kenneth, da han tog til Brøndby. Fra mange forskellige klubber. Og han har kun forbedret sit ry. For han har bevist, at han kan spille seniorfodbold, siger Powell.

0 kommentarer
Vis kommentarer