Djurgården bekræfter: Brøndby jagter Amartey

Den svenske klub bekræfter, at Brøndby er en af de klubber, der gerne vil have Djurgårdens ghanesiske forsvarsspiller Daniel Amartey

Foto: Zuma Press
Foto: Zuma Press

Brøndby IF bliver i dag i svenske medier kædet sammen med det ghanesiske stortalent Daniel Amartey, der tørner ud for Djurgården.

Forsvarsspillerens agent, Patrick Mörk, ville ikke bekræfte over for tipsbladet.dk, at Brøndby har snøren ude efter Amartey, men nøjes med at konstatere, at den danske liga med FCK og Brøndby i spidsen altid vil være interessant for hans spillere.

I Djurgården lægger man dog ikke fingre imellem. Direkte adspurgt, om Brøndby er interesseret i Daniel Amartey, svarer Djurgårdens sportschef Bosse Andersson til fotbollskanalen.se:

- Ja. Men jeg tror, der er mange, som følger ham. Djurgården har nogle interessante spillere for andre klubber.

Se også: Brøndby jagter ghaneser

Han bekræfter ligeledes, at han er bekendt med, at Brøndby var repræsenteret på lægterne for at kigge nærmere på Daniel Amartey, da Djurgården i går mødte AIK Stockholm. Og de blå-gule er velkomne til at afgive et bud.

Djurgården skal nemlig sælge ud.

Se også: Amartey-agent: FCK og BIF altid interessante

- Vi har en stram økonomi. Det må vi tage hensyn til. Det er vores opgave at være ansvarlige, og det er klart, at med vores placering i fødekæden, så skal vi være positivt indstillede, hvis vi får et bud på en spiller, som har udviklet sig godt i Djurgården. Og vi er ikke bange for at sælge.

- Vi er ikke lykkedes med så mange salg de seneste par år, og det er en nødvendighed for at få det hele til at løbe rundt. Jeg tror, at det er uundgåeligt, at vi kommer til at sælge nogle spillere i år, siger Bosse Andersson.

Daniel Amartey har tidligere været et varmt navn i Liverpool.

0 kommentarer
Vis kommentarer