Frank: Makienok skal vise noget mere

Thomas Frank fastslår, at Brøndby var rystede efter SønderjyskE's reducering til 1-2 i 2. halvleg

Simon Makienok slog til i 2. halvleg mod SønderjyskE. Men træneren mener, han bør vise noget mere. (Foto: Lars Poulsen)
Simon Makienok slog til i 2. halvleg mod SønderjyskE. Men træneren mener, han bør vise noget mere. (Foto: Lars Poulsen)

Alt andet end tre point i fredagens opgør mod SønderjyskE havde været en skuffelse for Brøndby, og heldigvis for de blå-gule leverede de den forventede vare efter startvanskeligheder i de første 45 minutter. Bundproppen blev besejret 3-1 efter blandt andet to hurtige scoringer i 2. halvleg af Simon Makienok.

TV: Makienok lynede på flot BIF-angreb

- Der var skarpheden til forskel i dag. Vi er ikke totalt dominerende, men vi er i kontrol, indtil de får reduceret til 1-2. Så bliver vi rystet. Vi smider boldene væk alt for nemt og begynder at tabe en masse nærkampe. Det må selvfølgelig ikke ske - kampen burde være lukket ved 2-0. Men de scorer et flot mål, og så ved man aldrig, hvad der kan ske. Heldigvis får vi den sejr, som vi også skal have i sådan en kamp her, siger cheftræner Thomas Frank og fortsætter:

- Vi har kun fokus på fjerdepladsen, indtil den er matematisk sikret. Derefter kan vi måske begynde at kigge lidt fremad. Jeg synes, vi er på rette vej med holdet, men vi slider altså også i det.

Han roser dagens man of the match, Simon Makienok, men forventer også store præstationer af den store mand.

- Det er sindssygt vigtigt at få gang i vores målscorer, for det er, hvad Simon er på holdet. Jeg synes, han har potentiale til at blive en af de bedste afsluttere i ligaen, men han skal vise noget mere, lyder det fra Thomas Frank.

Se også: Ærlig Makienok: Det har været frustrerende

0 kommentarer
Vis kommentarer