Zohore: Kun BIF kan friste i Danmark

Kenneth Zohore vil enten blive i Brøndby eller skifte til en klub i udlandet. Ingen andre klubber i Danmark frister den tidligere FCK'er

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

De vil ikke rigtigt sige det højt ude på den københavnske Vestegn, men chancen for, at Simon Makienok er fortid i Brøndby til sommer, må betegnes som meget stor. De blå-gule skal sælge spillere for mindst 12 millioner, og dem vil klubben kunne tjene ind på alene et salg af den høje angriber.

Hvis Makienok bliver skudt af sted, skal Brøndby have fundet en afløser for angriberen, og i den forbindelse kan Kenneth Zohore være det logiske valg. Stortalentet har i denne sæson været lejet i Fiorentina.Se også: Brøndby-talent: Vi skal forbi FCK

Kenneth Zohore er dog ikke klar over, om han bliver i Brøndby. Sikkert er det dog, at ingen andre klubber i Danmark kan friste den tidligere FCK-spiller.

- Jeg kan stadig tage tilbage til Italien, blive i Brøndby eller finde en helt tredje klub, men jeg ved ikke helt, hvad der sker endnu. Hvis Brøndby vil have, jeg skal blive, er det helt klart en mulighed, men ikke på en lejeaftale. Det skal være fast. Jeg er bestemt åben for at blive i Brøndby, men ikke en anden klub i Superligaen, siger Kenneth Zohore til dbold.dk.

Lejesvenden fra Fiorentina har scoret fire Superliga-mål i denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer