Brøndby-talent erkender dårlig periode

Riza Durmisi er startet på bænken i de to seneste kampe, og han erkender, at han ikke har været på toppen rent spillemæssigt

Riza Durmisi har mistet sin startplads på Brøndby-holdet. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Riza Durmisi har mistet sin startplads på Brøndby-holdet. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Patrick da Silva har henvist Riza Durmisi til bænken i de to seneste runder i Superligaen, og kampen om pladsen som venstre back er hård i Brøndby.

Durmisi har nemlig været et sikkert kort i startopstillingen i denne sæson, og derfor er det en smule hårdt for den hurtige back, at da Silva har været foretrukket i hans sted.

Se også: BIF og FCK-emne på plads i Italien

- Jeg synes, mit forår har været rigtigt godt. Jeg lagde stærkt ud og spillede nogle gode kampe, hvor jeg også fik scoret et par mål, siger Durmisi til Brøndbys hjemmeside.

- Men jeg har også godt kunne mærke, at jeg i de sidste kampe ikke har været helt på toppen spillemæssigt. Det er jo nok også grunden til, at jeg er startet ude de to seneste kampe.

Se også: TV-døren står på klem for Brøndby

Den manglende spilletid falder ikke i god jord hos den talentfulde back, der iver efter at komme tilbage i startformationen hurtigst muligt.

- Jeg synes heller ikke, at jeg har spillet decideret dårligt, og jeg har vist, at jeg har et højt bundniveau, men jeg har nok manglet de sidste 5-10%, som Thomas (Frank, red.) også siger. Men jeg føler mig klar til en startplads, og det vil jeg gerne bevise på søndag siger Durmisi.

Se også: Brøndby-boss: Wilbek er et perfekt match for os

Sammen med resten af Brøndby-holdet skal han søndag forsøge at hente point på hjemmebane i mødet med FC Vestsjælland.

0 kommentarer
Vis kommentarer