Frank: Har ikke set andre presse FCV sådan

Thomas Frank er tilfreds med det tryk, Brøndby fik lagt på FCV, men ærgrer sig over, at det ikke blev til fuld pointhøst

Brøndby var bagud 0-2 til FC Vestsjælland, men fik alligevel point i hjemmekampen efter et fint comeback. I det samlede regnskab bringer et point dog ikke de blå-gule meget tættere på FC København, og derfor var det også med blandede følelser, at Thomas Frank efter kampen mødte pressen.

Se også: Brøndby-forsvarer efter 2-2: Vi var for svage i luften

- Jeg er tilfreds med, at vi mod det bedst defensivt organiserede hold i ligaen spiller fremad og skaber flere åbne chancer. Vi får sat dem under et voldsomt tryk, og det har jeg ikke set mange andre hold gøre på samme måde, så det er jeg rigtig tilfreds med, siger Brøndby-træneren og fortsætter:

- Det er flot at komme tilbage efter 0-2, men det er selvfølgelig utilfredsstillende, at de scorer på standarder. Vi vidste, at det var det, de kom med. Det er en blanding af deres styrke og vores svaghed på dagen. Hvor mange gange scorer man på to standarder i samme kamp i løbet af en sæson? Det sker så sjældent.

Se også: TV: Brøndby smed kostbare point

Brøndby spiller i næste runde lokalderby mod FC København.

0 kommentarer
Vis kommentarer