Brøndby-forsvarer efter 2-2: Vi var for svage i luften

Brøndby-spillerne blev overmatchet i luften af FC Vestsjælland, og det kostede sejren søndag eftermiddag

FC Vestsjælland jubler efter Lasse Nielsens scoring til 2-0 (Foto: Lars Poulsen)
FC Vestsjælland jubler efter Lasse Nielsens scoring til 2-0 (Foto: Lars Poulsen)

To FC Vestsjælland-scoringer inden for kampens første 26 minutter bragte Brøndby alvorlig på hælene i søndagens 2-2-kamp på Brøndby Stadion.

Og selv om Brøndby-lejren efter kampen udtrykker tilfredshed med, at det trods alt lykkedes at hente point efter den rædselsfulde start, så blev der rystet på hovedet over måden, FCV-målene faldt på.

Slagelse-mandskabet scorede nemlig to gange efter dødbolde, en disciplin som ingen vel kan blive overrasket over, at holdet satser meget på.

- De er utroligt stærke, og der kunne vi ikke matche dem. Vi var simpelthen for svage i luften, og vi tabte rimelig mange dueller på forskellige steder af banen. Derfor kom vi under et forholdsvis stort pres, erkender Brøndby-forsvareren Martin Albrechtsen.

Se også: TV: Brøndby smed kostbare point

Netop vestsjællændernes luftstyrke og evne til at skabe chancer på fri- og hjørnespark havde ellers været et særligt punkt på dagsordenen inden kampen.

For en normalt luftstærk midterforsvarer som Albrechtsen er det aldrig morsomt at indkassere mål på den måde.

- Vi vidste, at de ville spille meget simpelt. Det er deres måde at komme frem til chancer på. Det var vi egentlig ikke overraskede over, men vi ramte bare ikke niveauet i de situationer, siger Albrechtsen.

Michael Christensen og Lasse Nielsen scorede gæsternes to mål, inden Brøndby kom tilbage og fik reddet det ene point i den livlige kamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer