Brøndby-stjerne fik karantæne: Rev modstander i håret

Brøndbys landsholdsangriber Sanne Troelsgaard har fået to spilledageskarantæne, efter hun rev en modstander fra Fortuna Hjørring i håret

Hvem siger, at damefodbold er kedeligt?

Brøndbys Sanne Troelsgaard og Fortuna Hjørrings Line S. Jensen gjorde i hvert fald en del for at modbevise påstanden, da de to magtfaktorer i dansk fodbold stod overfor hinanden i en pokalkamp den 17. april.

Kampen, der blev spillet i Hjørring, endte 2-1 til Brøndby. Det var dog en yderst bizar hændelse, der stjal det meste af opmærksomheden.

Efter kampen nedlagde Fortuna Hjørring nemlig en protest. Sanne Troelsgaard skulle angiveligt have revet en af hjemmeholdets spillere i håret og tv-optagelser viste, at Brøndby-spilleren havde brugt et af de mere tarvelige og klassiske tricks for en pigeslåskamp i skolegård.

Dommer Michael Rasmussen indrømmede, at han ikke havde set situationen i kampens hede, og at hændelsen burde have ført til en udvisning for voldsom adfærd. Det betød, at DBU's disciplinær-komite tog sagen op, og mandag besluttede de at tilkende Troelsgaard en straf på to spilledages karantæne.

Her stopper miseren om Sanne Troelsgaard ikke. For Brøndby havde ikke skrevet hende på holdkortet før kampen, hvilket betyder, at Brøndby har fået en bøde på 3000 kroner.

Du kan læse hele disciplinærsagen mod Sanne Troelsgaard her.

0 kommentarer
Vis kommentarer