Kahlenberg: Brøndby går lyse tider i møde

Thomas Kahlenberg vil endnu ikke evaluere den indeværende sæson, men ser store perspektiver i det nuværende Brøndby-projekt

Thomas Kahlenberg i aktion mod FC Nordsjælland tidligere på sæsonen. (Foto: Jens Dresling)
Thomas Kahlenberg i aktion mod FC Nordsjælland tidligere på sæsonen. (Foto: Jens Dresling)

Det er efterhånden ni måneders tid siden, Thomas Kahlenberg skrev en fire-årig kontrakt med Brøndby og indledte en ny æra i sin karriere.

Nu er første sæson snart overstået for Kahlenberg, der i mellemtiden har båret anførerbindet i Mikkel Thygesens fravær, og indtaget en markant lederrolle på holdet, og tilmed har udsigt til en fortættet kamp om medaljer i sæsonens sidste fire spillerunder.

Det har altså været en fin første sæson for Thomas Kahlenberg, men hovedpersonen selv er endnu ikke klar til at bedømme sin første sæson i Danmark siden hjemkomsten, for han vil først sikre en god sæsonafslutning.

- Jeg vil ikke evaluere sæsonen, før den er slut. Der er fire kampe tilbage, og det kan betyde meget, om de bliver vundet eller tabt. Vi ligger til, at vi kan indfrie målsætningen og mere til, men det kan også nå at glippe. Det er sjældent, at alt er afgjort og man bare kan læne sig tilbage med fire kampe igen og køre cruise control. Det kan vi heller ikke, for vi skal levere i de sidste fire kampe. Det er det, der kommer til at afgøre, om det har været tilfredsstillende eller ej. Målet er top fire, og vi ligger der nu, men vi skal gøre det færdigt, siger Thomas Kahlenberg til tipsbladet.dk.

Sådan fejrer man et mesterskabThygesen nærmer sig 100 procent

Kahlenberg har kontrakt med Brøndby helt frem til sommeren 2017, og han ser fine fremtidsperspektiver for klubben.

FCK melder udsolgt til Brøndby-brag

- Det ser godt ud. Jeg har engageret mig for flere år, og det er et spændende projekt, der skal køre over en årrække. Det her er første sæson med et Brøndby-hold, der går lyse tider i møde. Vi har en stor tro på det, og vores mål er, at vi også skal ligge med i toppen de næste år, siger Thomas Kahlenberg.

Brøndby møder i weekenden FC København på udebane.