Albrechtsen overrasket over FCM-venner

Martin Albrechtsen er overrasket over, at hans gamle klub FC Midtjylland har præsteret til en førsteplads i denne sæson, men i morgen aften vil han tage tre point fra dem

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

FC Midtjylland ligger nummer ét i Superligaen og er på kurs mod det danske mesterskab. Det var uldjyderne ikke i nærheden af, da Martin Albrechtsen spillede i klubben fra 2009 til 2012, hvor det blev til placeringer som nummer seks, fire og tre.

Nu optræder Albrechtsen for Brøndby og møder dermed sine gamle venner fra Herning-tiden, og han er overrasket over, at de har klaret sig så godt i denne sæson.

Se også: TV: Se Brøndby-spillernes dom over kollegaernes Instagram

- De var meget stabile i efteråret og har også spillet et godt forår. De spiller meget effektiv og direkte fodbold, og det er lidt af en omvæltning i forhold til de år, jeg var der. Jeg er overrasket over, at de ligger, som de ligger, men omvendt har de også haft mange gode unge spillere i nogle år, og i og med de har beholdt mange af dem, har det også lidt været et spørgsmål om tid, før de brød helt igennem. Det har de gjort nu, men det er alligevel en lille overraskelse, at de ligger så godt til mesterskabet, siger Martin Albrechtsen til tipsbladet.dk.

Se også: Steinlein åbner døren for Brøndby

I morgen aften mødes Albrechtsen med de gamle drenge fra FC Midtjylland, der besøger Brøndby Stadion, og Albrechtsen har ikke tænkt sig at tage nogle gaver med til gæsterne. For Brøndby spiller for at overhale FC København og holde konkurrenterne bag sig.

- De spillede en god kamp mod FC Vestsjælland og har fået momentum og selvtillid af den sejr. Så det bliver en svær opgave og en tæt kamp som mod FCK i søndags. Vi skal være klar, hvis vi skal have noget med, men det skal de også, for vi vil gøre alt for at få de tre point.

Se også: Brøndby taber TV-krigen

- Vi tænker ikke så meget over bronzemedaljerne og FCK, og vi går ikke og tripper og snakker om den tredjeplads. Vi tager det med, hvis det kan lade sig gøre. Kampen torsdag er svær, og ryger vi ind i en dårlig stime, bliver vi overhalet bagfra. For os handler det om vores mål om at få fjerdepladsen, så det primære er at holde Esbjerg og FC Nordsjælland bag os, påpeger Albrechtsen.

Brøndby ligger á point med FC København, men er nummer fire på grund af en dårligere målscore. Esbjerg og FC Nordsjælland er fem point efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer