Brøndby siger farvel til tre spillere

Superligatruppen i Brøndby bliver trimmet. Fire spillere har kontraktudløb, mens en spillers udlån slutter

Daniel Norouzi har spillet sin sidste kamp i Brøndby-trøjen i denne ombæring. (Foto: Jens Dresling)
Daniel Norouzi har spillet sin sidste kamp i Brøndby-trøjen i denne ombæring. (Foto: Jens Dresling)

De udlejede Brøndby-talenter Daniel Norouzi, René Joensen samt reservemålmand Bram Verbist får ikke forlænget deres aftaler med Brøndby og stopper dermed i klubben.

Brøndbys sportsdirektør Per Rud fortæller desuden, at der arbejdes på at forlænge aftalen med Khalid Boulahrouz, som også har kontraktudløb.

- Der er endnu ikke en endelig afgørelse på Khalid Boulahrouz' fremtid i klubben, men der kommer en udmelding, så snart kontraktsituationen er afklaret, siger Per Rud til klubbens hjemmeside.

Se også: Nu igen: Bøde på vej til Brøndby

Også Franck Semou har måske en fremtid i Brøndby. Den unge midtbanespiller er lige nu udlejet til AB i den næstbedste række.

- I forhold til Franck Semou tager vi en snak med ham og AB, når de er færdige med opgaverne i NordicBet Ligaen, lyder det fra Per Rud.

Se også: Boulahrouz: Ikke min sidste BIF-kamp

Brøndby har til gengæld ikke længere behov for en ekstra gardering på målmandsposten.

- Vi tog Bram Verbist ind som backup i januars transfervindue, da vores talentfulde reservekeeper, Michael Falkesgaard, var blevet opereret i hånden i december og først ville være spilleklar i løbet af foråret. Den rolle har Bram udfyldt til punkt og prikke.

- Han har været yderst professionel og var fra første færd vellidt i klubben. Vi ønsker Bram held og lykke med den videre karriere, forklarer Per Rud.

Se også: Brøndby IF forventer gigantunderskud i år

Norouzi og Joensen vurderes ikke til at være gode nok til Brøndbys hold lige nu.

- Daniel Norouzi er en god spiller samt en klog og sympatisk fyr, som jeg ved, at alle i klubben har været meget glade for gennem hans ungdomsår og i seniortiden.

- Vi er dog så godt besatte på venstreback-positionen, at Daniel ikke vil opnå spilletid her hos os, og derfor er det bedste for begge parter, at Daniel nu kan finde en anden klub, som kan få glæde af hans mange kvaliteter.

Se også: Boulahrouz på ferie uden Per Rud-snak

- René Joensen er en særdeles sej færing, som vi har været rigtig glade for at have i klubben. René kom lidt fra baghjul, men overhalede andre talenter på vilje og indstilling.

- Vi vurderer dog, at René på nuværende tidspunkt ikke vil kunne gøre sig gældende på vores hold, og vi forlænger derfor ikke hans aftale. Jeg er dog sikker på, at René nok skal få en god karriere andetsteds, siger Per Rud.

0 kommentarer
Vis kommentarer