BIF-direktør: Følelsesmæssig rutsjetur

Brøndbys direktør Tommy Håkonsson mener, at der masser at positive tegn at tage med sig ind i det nye år, selvom der har været op- og nedture

Brøndbys direktør, Tommy Håkansson, erkender, at det ikke er alt, der har været lige godt i 2013. men nu ser han fremad. (Foto: Jens Dresling)
Brøndbys direktør, Tommy Håkansson, erkender, at det ikke er alt, der har været lige godt i 2013. men nu ser han fremad. (Foto: Jens Dresling)

Brøndby har i denne sæson kunne gå på vinterpause med en placering som femtebedst i Superligaen. 

Dette og meget andet har generelt været med til at sprede optimisme på den ellers tidligere så presset Vestegn, hvor 2013 har været en ’følelsesmæssig rutsjetur’, som administrerende direktør Tommy Håkonsson vælger af karakterisere det i sin nytårsstatus.

Se også: Holmstrøm gør grin med Brøndby

- Vi har været igennem det meste i 2013. Frygten for konkurs og sidsteplads i Superligaen tilbage i januar, februar og marts. Økonomisk redning fem minutter i tolv i april. Fantastisk opbakning fra hele fællesskabet til den første emission og de afgørende Superligakampe i maj. Ny ejerstruktur og ledelse i juni. Sportslig genopbygning i juli. Dårlige resultater i august. Begyndende sportslig optur i september. Kolossal opbakning til den succesfulde kapitalindsprøjtning i oktober. Og en stime på ni kampe som ubesejrede på grønsværen i november, fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Som det kan anes i denne korte gennemgang, og som de fleste i fællesskabet omkring Brøndby IF har oplevet på egen krop, har det været lidt af en følelsesmæssig rutsjetur, vi har været på i 2013.

Se også: Brøndby-boss: Holmstrøm er DK's ældste teenager

- Heldigvis er vi i høj grad kommet styrket ud af forløbet, og hvis man spoler tiden tilbage til januar måned, kunne vi vel ikke have ønsket os et meget bedre scenarie, end det vi har foran os i dag. Fundamentet for fremtidig succes er i den grad etableret, lyder det fra Brøndby-direktøren.

0 kommentarer
Vis kommentarer