Brøndby smider million for keeper

Superligaens nummer fire har været på shopping i 2. divisionsklubben Næstved og henter en 16-årige keeper til Vestegnen

Brøndby-keeper Lukas Hradecky sidder foreløbig sikkert på Brøndbys målmandstrone. Men inden for et par år forventes det, at unge Viktor Anker kan true finnen
Brøndby-keeper Lukas Hradecky sidder foreløbig sikkert på Brøndbys målmandstrone. Men inden for et par år forventes det, at unge Viktor Anker kan true finnen

2. divisionsklubben Næstveds 16-årige Viktor Anker er en af landets mest talentfulde målmand. Det ved de i både FC København og Brøndby, hvor de sportsligt ansvarlige Carsten V. Jensen og Per Rud gennem de seneste uger har været ivrige i jagten på den unge klepperts (194 cm i højden) signatur.

FC København har ifølge Ekstra Bladets oplysninger dog trukket følehornene til sig, da de hørte om det tilbud fra Brøndby, som Næstveds bestyrelse har besluttet at takke ja til: En transfersum på mellem 400.000-500.000 kroner og indgåelsen af en såkaldt samarbejdsaftale, hvor der de kommende år vil kanaliseres yderligere en halv million kroner fra Brøndbys kasse til Næstveds.

Se også: Ariel Nunez præsenteres i Brøndby fredagSe også: Boulahrouz tilbage på træningsbanen

Det er sjældent, at en Superligaklub lægger en lille million kroner for en divisionsspiller. FC København gjorde det for nogle år tilbage, da de i 2007 købte et af landets – dengang – største forsvarstalenter, Mathias ’Zanka’ Jørgensen, i B93.

Viktor Anker bliver af folk med fingeren på talentpulsen betragtet som et talent i samme klasse. Allerede som 12-årig var han på træningsophold i Fulham, og i oktober fik han debut på U/16-landsholdet.

I sommer skrev han under på en treårig kontrakt med Næstved, og det er altså den, Brøndby-ledelsen køber ham ud af. Per Rud kan dog – da Anker er under 18 år – også maksimalt skrive en treårig kontrakt med keeperen.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen