Brøndby gafler landsholdsangriber

Ariel Nuñez skifter til superligaklubben, hvor han skal kæmpe hårdt om de offensive pladser på holdet

Jose Ariel Nuñez (tv.) i aktion for Paraguays landshold mod Argentina i september. (foto: AP/Andre Penner)
Jose Ariel Nuñez (tv.) i aktion for Paraguays landshold mod Argentina i september. (foto: AP/Andre Penner)

Superligaklubben Brøndby IF har hentet nyt blod til offensiven. Vestegnsklubben har skrevet under på en fireårig kontrakt med angriberen Ariel Nuñez.

Han kommer til fra Club Libertad i Paraguay, men i efterårssæsonen var angriberen udlånt til spanske Osasuna.

- Vi anser det som lidt af et scoop, at vi er i stand til at hente en sydamerikansk landsholdsspiller, som også har været på blokken i andre og større klubber. Jeg er overbevist om, at Ariel Nuñez bliver en klar gevinst for Brøndby IF.

- Det er en vigtig del af vores sportslige strategi, at vi løbende kan supplere truppen med kvalitetsspillere, som løfter niveauet til træning og i kamp. Det er tilfældet med Nuñez, der kan spille alle de tre forreste pladser i vores system, siger Brøndbys sportschef Per Rud.

Se også: Brøndby smider million for keeper

Brøndby råder i forvejen over angriberne Simon Makienok Christoffersen og Kenneth Zohore, mens Quincy Antipas også har været brugt som eneangriber i løbet af efteråret.

De øvrige angriberes fremtid i Brøndby er dog uvis, og klubben har ønsket at være på forkant.

- Da Zohores fremtid i Brøndby indtil videre løber til sommer, og da Makienok bliver svær at holde på for evigt, var det vigtigt for os at tilføre en angriber til truppen allerede nu, siger Per Rud.

Se også: Brøndby-boss lover vild transferdag

I forvejen har Brøndby argentineren Alexander Szymanovski i truppen, og det nye eksotiske bekendtskab på Vestegnen kommer fra det samme netværk.

- Vi har fået opbygget et godt netværk og en række kontakter, som har stor kendskab til ligaerne i Sydeuropa og i Sydamerika.

- Det resulterede i, at vi lykkedes med at få Alexander Szymanowski til klubben, og nu er det via samme netværk lykkedes at få Nuñez hertil, siger Per Rud

Den 25-årige angriber har repræsenteret Paraguay ni gange på landsholdsniveau, og i Brøndby får han trøje nummer 10, som har været ledig siden Martin Bernburg tidligere på måneden indstillede karrieren.

0 kommentarer
Vis kommentarer