70 klubber på plads på Brøndby Stadion

Manchester United og Manchester City er blandt de klubber, der besøger Brøndby Stadion til FCK-kampen klokken 19 - billetterne i løssalg er udsolgt

70 klubber fra hele Europa har meldt deres ankomst til Brøndby Stadion, når FC København søndag klokken 19 stiller til et lokalbrag, der for udeholdet gælder mesterskabet og for hjemmeholdet handler om redning i Superligaen.

Blandt de besøgende er en lang række engelske klubber med Manchester United, Manchester City, Liverpool og Everton i spidsen, PSV og Twente fra Holland, Hamburger SV fra Tyskland og dertil både franske og tyrkiske klubber fra den bedste række.

Talentspejderne kommer ikke til at sidde alene på stadion og kigge på talenter som FCK's Andreas Cornelius og Brøndbys Jens Stryger Larsen, hvis kontrakt udløber til sommer.

Der er således udsolgt af de billetter, der er sat til salg, og billetboderne er lukket. Men eftersom Nordea-tribunen er spærret af til FCK's fans, mister stadion cirka 3.500 pladser af kapaciteten, og endvidere er der uddelt en del ekstra sponsorbilletter som kompensation for de to kampe, klubben spillede uden tilskuere.

På den baggrund kan der forventes et tilskuertal omkring de 20.000 til dagens New Firm.

Se også: FCK-træner: Brøndby-kamp er et chok

1 af 2 Sir Alex er blandt de Premier League-managere, som per stedfortræder har sine øjne og ører på Brøndby Stadion søndag aften. (Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer