Elmander-agent: Brøndby-historie er en vanvittig løgn

Johan Elmander har intet at gøre med den investorgruppe, der vil kuppe sig ind i Brøndby. Hans agent kalder historien en vanvittig løgn.

Johan Elmanders agent kalder det en vanvittig løgn, at svenskeren skulle være en del af en gruppe, der skal hjælpe Brøndby
Johan Elmanders agent kalder det en vanvittig løgn, at svenskeren skulle være en del af en gruppe, der skal hjælpe Brøndby

Svenske Johan Elmander har fra sin bopæl i Tyrkiet på afstand kunnet følge med i, at hans navn igen og igen i løbet af den seneste halvandet uge er blevet sat i forbindelse med en investorgruppe, der har planer om at købe sig ind i Brøndby.

Elmander skulle sammen med sine tidligere holdkammerater i Brøndby Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Per Nielsen være blevet kontaktet af gruppen, der vil have dem til at være ambassadører for projektet. Svenskeren står dog fuldstændig uforstående overfor, at han bliver nævnt i den her forbindelse. Hans agent Anders Wallsten er decideret forbløffet over, at historien er vokset og vokset.

- Det er løgn fra ende til anden. Det er helt vanvittigt, for der er ingen dansk person eller nogen anden, der nogensinde har været i kontakt med Johan eller mig omkring det her. Der er aldrig kommet en forespørgsel, og der er ikke én procents sandhed i noget af det, der er blevet skrevet. Der er intet i det. Intet. Det er så vanvittig en løgn, og vi har troet, at ingen dog kunne tro på, at det var sandt. Men når det samme bliver skrevet tre, fire, fem og seks gange, så tror folk jo på det.

- Men fandeme nej! Det vil vi ikke være med til: De her historier er fejlagtige, det er én stor løgn, siger Elmanders agent Anders Wallsten til tipsbladet.dk.

Læs også:

Se også: Agger: Jeg vil gerne hjælpe Brøndby

Daniel Agger og Thomas Kahlenbergs agent Per Steffensen er i dagens udgave at Ekstra Bladet ude at dementere, at de to spillere har noget med den investorgruppe at gøre, der vil kuppe sig ind i Brøndby. Agger selv har dog selv taget bladet fra munden og sagt, at han er blevet kontaktet, men at han har bedt personerne bag projektet komme med noget mere konkret, før han kan forholde sig til det.

Læs også: Se også: Afviser BIF-kupplan: Stjerner føler sig misbrugt Afviser BIF-kupplan: Stjerner føler sig misbrugt

Per Nielsen udtalte i sidste uge, at han ikke er med i nogen investorgruppe, og at han ikke vil skyde penge ind i et sådant projekt. Han indrømmer dog, at han er blevet kontaktet. Men det er Elmander altså ikke, og hvordan han stiller sig, hvis han skulle få et tilbud om at hjælpe den klub, han spillede for fra 2004 til 2006, har hans agent ikke lyst til at forholde sig til.

- Det er et fuldstændig hypotetisk spørgsmål. Vi konstaterer, at de her historier er løgn. Der er lige præcis nul procents sandhed i det, siger Wallsten.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere