Afviser BIF-kupplan: Stjerner føler sig misbrugt

Daniel Agger og Thomas Kahlenberg er ikke med i kup- og redningsplaner for Brøndby

Agger og Kahlenberg er ikke med i nogen Brøndby-planer (Foto: AP)
Agger og Kahlenberg er ikke med i nogen Brøndby-planer (Foto: AP)

Daniel Agger og Thomas Kahlenberg er hverken ambassadører eller redningsmænd for det projekt, advokat Jeppe Stokholm står i spidsen for. I jagten på investorer til at genrejse den skrantende storklub på Vestegnen er de to udlandsprofessionelle sammen med Johan Elmander og Per Nielsen i den senere tid blevet brugt som blikfang og ambassadører for et projekt.

Men sandheden er, at hverken Daniel Agger eller Thomas Kahlenberg deltager i kupplaner, redningsforsøg eller har dialog med potentielle investorer.

Se også:

Se også: Agger, Elmander og Kahlenberg vil hjælpe Brøndby

Daniel Agger eller Thomas Kahlenberg ønsker ikke at udtale sig om forholdene, men det gør spillernes agent, Per Steffensen, der er stærkt fortørnet over den måde, de to spillere er blevet inddraget i Brøndbys redningsplaner på.

- Det har været absurd og komisk at læse den seneste tids skriverier om, at Daniel Agger og Thomas Kahlenberg skulle være blandt fire navngivne, tidligere spillere, som står bag et nøje planlagt kup mod fodboldklubben Brøndby IF's bestyrelse og daglige ledelse med det formål at støtte en hemmelig investorgruppe.

- Det har intet hold i virkeligheden, det er med andre ord direkte usandt, og det må stoppe. Især dagbladet BT har, tilsyneladende med ført hånd, skrevet usande historier om duoen Daniel Agger og Thomas Kahlenberg og deres tilknytning til en investorgruppe, der vil til magten, siger Per Steffensen og slår fast:

Læs mere:

Se også: Stjerner klar med 32 mio. til Brøndby

- Man kan temmelig sikkert ikke få nogen af de to tidligere spillere til at sige noget dårligt om Brøndby IF, tværtimod føler begge spillere, sammen med mange andre, med den tidligere storklub og synes, det er synd, at klubben nu er i en yderst kritisk sportslig og økonomisk forfatning, påpeger han.

Læs mere i dagens udgave af Ekstra Bladet, hvor Per Steffensen ikke afviser, at Agger og Kahlenberg på sigt kan hjælpe Brøndby i deres overlevelseskamp...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere