Skæbnemøde i Brøndby

Klubbens ledelse mødes for at tage stilling til de mange grupper, der gerne vil overtage magten i klubben

Magten i Brøndby ligger primært hos næstformand i bestyrelsen Benny Winther, der selv har en udtalt økonomisk interesse i at redde klubben. (Foto: Jan Unger)
Magten i Brøndby ligger primært hos næstformand i bestyrelsen Benny Winther, der selv har en udtalt økonomisk interesse i at redde klubben. (Foto: Jan Unger)

Torsdag eftermiddag mødes bestyrelsen i kriseramte Brøndby IF for at kigge nærmere på de mange grupperinger, der gerne vil hjælpe klubben økonomisk mod til gengæld at få foden indenfor.

De mange grupperinger tæller blandt andet en række tidligere Brøndby-profiler og en stribe pengemænd, der har fundet sammen i såkaldte celler.

Læs også:

Se også: Ferie-Madsen ansat hos Brøndby-bagmand

Det hele er koordineret af advokat Jeppe Stokholm, der driver et advokatfirma sammen med tidligere SAS- og ISS-boss Jørgen Lindegaards søn, Morten Wind Lindegard.

Ren kaos
Netop Jørgen Lindegaard nævnes sammen med blandt andet tidligere FC Nordsjælland-direktør Tage Nielsen og tidligere Brøndby-boss Frank Buch Andersen blandt de erhvervsfolk, der meget vel kan komme til at spille en rolle i fremtidens Brøndby.

Men i skrivende stund er det dog ren kaos, der hersker i Brøndby, hvor alle ansatte og ledere netop nu kæmper for at positionere sig selv i håbet om også at være med til at drive klubben efter en økonomisk redning er på plads.

Læs også:

Se også: Per Nielsen: Jeg er ikke del af Brøndby-plan

Som tidligere beskrevet i Ekstra Bladet ligger magten i Brøndby primært hos næstformand i bestyrelsen Benny Winther, der via sine mange økonomiske håndsrækninger til den blågule kriseklub indtager rollen som den stærke mand på Vestegnen.

Benny Winther har selv en meget udtalt interesse i at redde Brøndby, da han har lånt klubben penge og samtidig sidder på en stor portion A-aktier, som mildest talt ikke har været den fedeste forretning de senere år.

Vild panik
Ligesom der hersker panik internt i Brøndby er også mange af de investorer, der gerne vil til fadet i klubben begyndt af få en smule kolde fødder. Med advokaten Jeppe Stokholm i spidsen har de hele tiden arbejdet for at holde alle detaljer helt tæt til kroppen.

Derfor var der vild panik i går, da Ekstra Bladet kunne afsløre, at de mange Brøndby-investorer arbejder i enkeltstående celler, og hvor de enkelte celler ikke kender noget til, hvem de andre er.

Læs også:

Se også: Brøndby-bagmandens frådse-fortid

En ting er dog sikker: En række af Brøndbys tidligere profiler har sagt ja til at bakke klubben op økonomisk, og som beskrevet i Ekstra Bladet tirsdag vil spillerne i alt støtte klubben med 32 mio. kr.

Den helt store taber i Brøndbys overlevelseskamp kan meget vel blive den konstituerede direktør, Tommy Håkansson, der både blandt mange ansatte og i særdeleshed de pengestærke investorer ikke har nogen særlig stor stjerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere