Per Nielsen: Jeg er ikke del af Brøndby-plan

Den tidligere anfører afviser at skulle være på vej ind i sin hjerteklub

Per Nielsen er en legende i Brøndby IF. Han spillede hele sin professionelle karriere i klubben. (Foto: Benjamin Kürstein)
Per Nielsen er en legende i Brøndby IF. Han spillede hele sin professionelle karriere i klubben. (Foto: Benjamin Kürstein)

Hjertet banker stadig gult, og han har en stor interesse i, at Brøndby klarer sig, men Per Nielsen afviser, at han er blandt redningsmændene på Vestegnen.

– Prøv at hør: Jeg er IKKE med i nogen som helst investorgruppe. Jeg skal ikke være med til at kuppe nogen. Jeg ved ikke, hvor alt det kommer fra, og det har været underligt at læse alle de ting, siger Per Nielsen til Ekstra Bladet.

Den tidligere Brøndby-anfører er i dag cheftræner i 2. divisionsklubben Hvidovre, og han understreger flere gange under samtalen med Ekstra Bladet, at loyaliteten ligger hos klubben i Brøndbys nabokommune:

– Jeg har mit fokus 100 pct. på Hvidovre. Det er den klub, der betaler min løn, så selvfølgelig er jeg fuldstændig loyal over for dem. Vi risikerer jo også at skulle møde Brøndby i næste sæson, og så kan jeg altså ikke stå som ambassadør for Brøndby. Det går bare ikke.

Læs mere:

Se også: Ny Brøndby-bagmand træder frem

Per Nielsen er sammen med sine tidligere holdkammerater Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Johan Elmander blev nævnt som værende en del af en gruppe, der vil ind i kriseramte Brøndby i forbindelse med den forestående aktieemission.

Det er dog langtfra sandheden ifølge 39-årige Per Nielsen:

– Jeg blev kontaktet på et tidligt tidspunkt og hørt, om jeg ville støtte op om et projekt, der kunne redde Brøndby. Hvis mit navn og ansigt kan hjælpe til, at der kommer nogle penge i kassen, så er det okay med mig, men det er så også det.

– Jeg skal ikke kuppe nogen bestyrelse eller noget. Og jeg kommer heller ikke med penge til noget projekt, der skal redde Brøndby. Jeg ved faktisk ikke ret meget om, hvad der foregår derude lige nu.

– Det er vigtigt for mig at understrege, at selv om mit hjerte er i Brøndby, så er jeg altså træner i Hvidovre nu, og det har mit fulde fokus.

Hvidovre topper 2. division øst, og rykker klubben op, kan den i næste sæson muligvis stå over for Brøndby, der overvintrer under nedrykningsstregen i Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere