Brøndby ansætter ny sikkerhedschef

Den kriseramte fodboldklub har fundet afløseren for Emil Bakkendorff, der blev fyret efter tilskuernes stadioninvasion i pokalkampen mod FCK

Det er scener som denne, der har kostet Emil Bakkendorff en fyrerseddel og nu har sesulteret i en ansættelse af Jacob Mickel Lauritsen som ny sikkerhedschef i Brøndby. (Foto: Jens Dresling)
Det er scener som denne, der har kostet Emil Bakkendorff en fyrerseddel og nu har sesulteret i en ansættelse af Jacob Mickel Lauritsen som ny sikkerhedschef i Brøndby. (Foto: Jens Dresling)

Det bliver 37-årige Jacob Mickel Lauritsen, der fremover skal stå for den overordnede sikkerhed i Brøndby.

Han skal tage over efter Emil Bakkendorff, der var ansvarlig, da Brøndbys egne tilskuere løb på banen, efter pokalsejren mod FCK sidst i november.

Læs også:

(Foto: Lars Poulsen) DBU Pokalen - 28. nov. 2012 - kl. 23:24 Kæmpe ballade på Brøndby Stadion

Der var slet ikke nok mandskab til at styre fansene, og efterfølgende stod det klart, at videoovervågningen på stadion ikke fungerede, så politiet ikke kunne få værdifuld information.

- Jeg har en stor interesse for både klub og fans, og det er vigtigt, at vi alle rykker i samme retning. Jeg glæder mig til at komme i gang og byde ind med min erfaring omkring planlægning, sikkerhed og dialog med fansene, siger Jacob Mickel Lauritsen kommer fra en stilling som fodboldkoordinator og spotter i politiet.

- Igennem de seneste fire år har jeg udelukkende arbejdet med sikkerhed omkring fodboldkampe. Jeg har primært beskæftiget mig med Brøndby IF, og jeg er sikker på, at jeg kan drage nytte af den relation, jeg allerede har til fansene. I mit virke til både ude- og hjemmebanekampe har jeg fokuseret på at møde folk i øjenhøjde, og den stil har jeg tænkt mig at fortsætte, sigr han til Brøndbys hjemmeside.

Læs også:

(Foto: Lars Poulsen) DBU Pokalen - 29. nov. 2012 - kl. 00:27 Rasende sikkerhedschef: En skamplet for Brøndby

Jacob Mickel Lauritsen tiltræder stillingen fra på mandag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere