Albrechtsen: Konkurstrussel har forstyrret

Selvom spillerne har forsøgt at passe deres arbejde, har det haft indflydelse på træningen i Brøndby, at klubben har været ved at gå konkurs

Martin Albrechtsen i en duel med Andreas Cornelius fra FC København. (Foto: Lars Poulsen)
Martin Albrechtsen i en duel med Andreas Cornelius fra FC København. (Foto: Lars Poulsen)

For en stund er de økonomiske problemer gemt til side i Brøndby, hvor ledelsen har fundet pengene til at køre videre et par måneder endnu.

Dermed kan det igen handle om fodbold på Vestegnen, men det har påvirket forberedelserne til sæsonen, at hele januar blev forstyrret af snak om konkurs og lønnedgang. Martin Albrechtsen fortæller, at det indimellem gik ud over kvaliteten af træningen.

- Til tider ja, men når man er først er kommet i gang, tænker man ikke over, hvad man skal bagefter. Så fokuserer man på træningen, siger Albrechtsen til Tipsbladet.

Læs også:

Se også: BIF'er: Let for Agger at sige nej til penge

Han fortæller også, at det går ud over humøret, når det pludselig handler om alt muligt andet end det daglige arbejde.

- I forvejen er man måske lidt muggen, fordi man er træt og udkørt, og så skal man bruge tid på at have 700 møder oveni. Det er ikke en sjov situation, og det har været nogle lange uger, siger Albrechtsen, der nu kan glæde sig over, at de økonomiske trængsler foreløbig er gemt væk, og at Brøndby-truppen i stedet forbereder sig på Superliga-foråret i Tyrkiet.

Læs også:

Se også: Brøndby-fans: Det er en kamp på liv og død

Men livet som Brøndby-spiller er ikke blevet mindre vanskeligt, selvom det nu igen handler om fodbold, for om få uger venter en hård nedrykningskamp i forårssæsonen.

Læs mere i Tipsbladet - og husk:

For at få Tipsbladet skal du købe Ekstra Bladet fredag, da Tipsbladet fra nu af ligger som separat blad inden i Ekstra Bladet. Du får begge dele for 18 kroner!

Hos din bladforhandler kan du også få fingre i fredagens udgave af Tipsbladet+Ekstra Bladet lørdag og søndag, husk at spørge efter det, hvis du først vil købe Tipsbladet lørdag eller søndag. Og så kan du altid få fat i Tipsbladet via Ekstra Bladets E-avis, som du finder på ebladet.eb.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere