Durmisi holder fokus på Brøndby

Vitesse ville i januar have 19-årige Riza Durmisi, der gerne ville afsted. Det kiksede, og det ærgrer ham, men nu holder han fokus på Brøndby

U19-landsholdsspiller Riza Durmisi ville gerne have været til udlandet, men fokuserer nu på Brøndby. (Foto: Aleksandar Djorovic/Polfoto)
U19-landsholdsspiller Riza Durmisi ville gerne have været til udlandet, men fokuserer nu på Brøndby. (Foto: Aleksandar Djorovic/Polfoto)

I slutningen af januar forlød det, at Æresdivisions-klubben Vitesse ville have Brøndbys 19-årige back- og kantspiller Riza Durmisi. Vitesse-direktøren Ted van Leeuwen bekræftede deres interesse i ham, og Durmisi udtalte, at han meget gerne ville afsted, inden transfervinduet lukkede.

Det kom ikke til at ske, og derfor er Durmisi lige nu med Brøndbys førsteholdstrup på træningslejr i Antalya. Vitesse-kikseren ærgrer Riza Durmisi, der nu ser frem til at give den en skalle for Brøndby, inden hans kontrakt udløber til sommer.

Læs også:

Se også: Hollændere: Brøndby-talent er interessant

- Selvfølgelig ærgrer jeg mig over, at det ikke blev til noget, for jeg ville gerne afsted. Jeg har hele tiden været glad for at være i Brøndby, men jeg følte bare, jeg trængte til noget nyt luft. Men nu sørger jeg for ikke at fokusere på Vitesse eller andre klubber. Det er Brøndby, det handler om og den svære forårssæson, vi går i møde, siger Riza Durmisi til tipsbladet.dk.

De store økonomiske problemer i Brøndby har sat de fleste aktiviteter omkring kontraktforlængelser på standby. Således siger Riza Durmisi nu, at han ikke ved, hvor forhandlingerne om forlængelse står med Brøndby. I september udtalte han ellers, at han var blevet tilbudt en kontraktforlængelse på tre år. Dommen i feriepenge-sagen, der var kommet en uge inden, har formentlig betydet, at det oprindelige tilbud er blevet trukket tilbage.

Læs også:

Se også: Brøndby-talent vrisser: Det rene vrøvl!

- Jeg ved faktisk ikke, hvor alt det der står lige nu. Det tager min agent sig af. Vi får at se, hvad der sker til sommer. Lige nu fokuserer jeg kun på Brøndby, og jeg drømmer om at hjælpe klubben over stregen, så vi undgår nedrykning, siger Durmisi.

Riza Durmisi har siddet ude med en seneskade mellem lysken og hoften siden november. Han træner dog med truppen i næsten fuldt omfang, og han håber altså, at han kan lægge til de tre Superliga-kampe, han fik i efteråret.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere