Holst: Speciel opstart i BIF

Frederik Holst nyder, at der foreløbigt er kommet ro på den økonomiske situation i Brøndby

Frederik Holst har prøvet at fokusere på fodbold og lukke alt andet ude. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Frederik Holst har prøvet at fokusere på fodbold og lukke alt andet ude. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Brøndby-spillerne har i de seneste uger været i en situation, hvor deres arbejdsgiver ikke kunne garantere dem løn, og situationen var til sidst ganske kritisk.

Brøndby nåede dog i mål med en løsning, som nu har givet klubbens spillere en anelse ro i en periode, hvor de skal forberede sig sportsligt til det vigtige nedrykningsslag i foråret.

- Det har været en anderledes opstart, men vi spillere har helt ærligt kun koncentreret os om vores fodbold. Vi kan jo ikke bare lade være med at spille fodbold, så vi har virkelig forsøgt at holde det uden om så meget på afstand, som vi kunne. Vi har jo heller ikke kunne sige så meget, for vi har ikke rigtig vidst noget. Det er sket fra dag til dag, fortæller Frederik Holst til tipsbladet.dk.

Læs også:

Se også: Auri: Goodson er stadig min anfører

- Men nu er der lidt ro på, og det er dejligt. Det er i hvert fald dejligt, at vi nu kan snakke med jer journalister om det sportslige i stedet for alt muligt andet, griner Holst.

Den unge Brøndby-spiller har selv et vigtigt forår foran sig. Holst vil forsøge at etablere sig omkring holdet endnu mere, end han har gjort i efteråret.

- Min plan er egentlig stadig bare at få så meget spilletid som muligt, og så er jeg egentlig ligeglad med, om det bliver som back, midtbane eller målmand. Jeg vil bare gerne have spilletid, og så må vi se, hvor det bliver.

Læs også:

Se også: Brøndby afslog bud på stortalent

- Jeg ved, hvad jeg skal arbejde med. Vi startede ud med en fysisk test, som gik ok, og siden har jeg bare bygget på og arbejdet på at blive stærkere fysisk, så jeg er helt klar til de 13 kampe, der minimum er i foråret.

- Og så føler jeg selv, at jeg er klar til at tage lidt mere ansvar. Jeg mærker i hvert fald en forskel fra starten af denne sæson og til nu. Jeg kan råbe lidt mere og vise mig lidt mere på banen, men jeg har været i en læreproces, og den fortsætter jeg med at være i noget tid endnu. Men jeg føler mig klar til mere, siger han.

Holst blev i januar rygtet til FC Nordsjælland, men nordsjællændernes bud på en million kroner blev afvist af Brøndby.

Læs flere fodboldhistorier på tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere