BIF'er: Let for Agger at sige nej til penge

Daniel Agger tjener penge nok, så han har ikke samme behov for feriepenge, siger Martin Albrechtsen

Agger ønsker ikke penge fra trængte Brøndby (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Agger ønsker ikke penge fra trængte Brøndby (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Daniel Agger har givet sin mening til kende i sagen om Brøndby og deres manglende udbetaling af feriepenge. Han lider med den trængte Vestegnsklub og står på klubbens side i kampen for at undgå konkurs.

Den danske landsholdsanfører har således frasagt sig sine feriepenge, som han eventuelt skulle have til gode i klubben og har samtidig opfordret andre til også at droppe deres feriepenge-krav.

Se også:

Se også: Agger dropper sine feriepenge

Men Aggers opfordring er ikke lige nemt for alle at efterkomme, siger BIF-forsvareren Martin Albrechtsen.

- Det er jo let for ham at gå ud og sige. Man kan nok ikke sammenligne hans situation med alle andres. Han har jo tjent pænt mange millioner i England, og kan sandsynligvis nemt takke nej til sine feriepenge, uden det gør nogen forskel for ham. Alle spillere er ikke så heldige. Og for nogle vil feriepengene betyde en masse og gøre en forskel.

- Men det må være op til den enkelte at vurdere, hvad man vil. Jeg er ikke engang sikker på, at man kan fraskrive sig dem - selv hvis man ville, siger Martin Albrechtsen til sporten.tv2.dk

Se også:

Se også: Agger: Håber folk vil droppe deres feriepenge-krav

Daniel Agger har ikke været medlem af Spillerforeningen og hans feriepenge-gæld indgår derfor ikke i foreningens søgsmål mod Brøndby.

Brøndby har i første omgang betalt fire millioner i feriepenge til Thomas Rasmussen, Peter Madsen og Martin Ericsson, men har ønsket at få afprøvet forholdene i alle de andre sager til bunds, inden man vil udbetale flere penge.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere