Agger om feriepenge: Øland vrøvler

- Selvfølgelig har jeg ret til feriepenge, selvom jeg ikke er medlem af Spillerforeningen, siger landsholdets anfører

Daniel Agger. Har feriepenge til gode, men vil ikke have dem. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Daniel Agger. Har feriepenge til gode, men vil ikke have dem. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

SKOPJE (Ekstra Bladet) Mens der ikke var meget at grine af i onsdagens testnederlag til Makedonien, så nærmer diskussionen om Daniel Aggers ret til feriepenge i Brøndby sig efterhånden en farce.

Se også: Fuldstændig væk i Makedonien

Tirsdag bekræftede Liverpool-profilen overfor Ekstra Bladet, at han har valgt at frasige sig retten til feriepenge i Brøndby i et forsøg på at hjælpe klubben, der ligger hans hjerte nær.

Nuvel, ikke nødvendigvis et beløb, der vælter verden eller i sig selv redder BIF. Men et vink med en vognstang om, at Agger mener det, når han siger, at han vil gøre, hvad han kan for at hjælpe den hårdt pressede Vestegns-klub.

Allerede samme dag skød Spillerforeningens formand, Mads Øland, dog Aggers udmelding ned, da han overfor TV2 meddelte, at Agger ikke figurerer på listen med de 91 spillere, der er berettigede til feriepenge.

Se også: Agger dropper sine feriepenge

Men det er det rene sludder, lyder det fra Daniel Agger.

- Han vrøvler, og det ved han også godt selv. Selvfølgelig har jeg ret til feriepenge. Det tror jeg også godt, han ved. Bare fordi jeg ikke er medlem af Spillerforeningen, har jeg selvfølgelig ret til feriepenge alligevel, siger forsvareren, der allerede har været i kontakt med sin tidligere klub.

- Jeg har snakket med Brøndby, og de feriepenge jeg har ret til, har jeg givet afkald på. Det ved de også godt forklarer han.

Brøndby bekræftede i går, at Agger i 2004-2005 fik udbetalt bonusser, som berettiger til feriepenge.

Se også: Brøndby uenig med Øland i Agger-sagen

Daniel Agger understreger, at det manglende medlemskab af Spillerforeningen ikke betyder, at han ikke har ret til penge under ferie.

- Det er rigtigt, at jeg ikke er med på den liste, som Mads taler om, fordi jeg ikke er medlem af Spillerforeningen. Derfor kan de ikke forhandle på mine vegne. Så jeg skal personligt gå ind og gøre krav på de penge, og det har jeg ikke lyst til, lyder det stålsat fra Daniel Agger, der med garanti lægger nye alen til sin popularitet på Vestegnen med den udmelding.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere