Brøndby-brøler i Agger-sag

Direktør Tommy Håkansson anerkender Daniel Aggers feriepenge-krav, men ikke andre spilleres. Forvirrende kommunikation, lyder kritikken

Brøndby-direktør Tommy Håkansson
Brøndby-direktør Tommy Håkansson

Brøndby-direktør Tommy Håkansson var så forhippet på at svare Spillerforeningens direktør Mads Øland igen, at han glemte, at det måske havde været fornuftigere at klappe kaje.

Håkansson anerkendte pludselig Aggers krav om ret til feriepenge, mens han gjorde det stik modsatte overfor Spillerforeningens medlemmer, da Brøndby i sidste uge bekendtgjorde, at de ikke kunne blive enige om et forlig med selvsamme forening.

Læs også:

Se også: Agger dropper sine feriepenge

Historien startede i går, da landsholdsanfører Daniel Agger sagde til Ekstra Bladet, at han ikke ville gøre krav på de feriepenge, han har til gode i klubben.

Øland sagde så, at Agger ikke har et krav, og at han ikke figurerer på listen med de 91 medlemmer af Spillerforeningen, der har krav på feriepenge.

Håkansson svarede over for TV2 tilbage ved at sige, at Agger ikke er medlem af Spillerforeningen, men at han HAR krav på feriepenge for bonusser fra 2004 og 2005.

Dermed anerkender han altså Daniel Aggers krav, mens han ikke vil anerkende Spillerforeningens medlemmers krav.

- Det er så forvirrende nogle signaler, Håkansson sender i den her sag ved at anerkende Daniel Agger, der ikke vil have sine penge, for samtidig at afvise, dem der gerne vil have deres penge. Det er så utydelig en kommunikation, at folk må sidde derhjemme med en fornemmelse af, at der ikke er styr på en skid i Brøndby, siger kommunikationsekspert og administrerende direktør for PR & Kommunikationsbureauet Mannov, Reinholdt Schultz og fastslår:

- Når man er i en krise, som den Brøndby er i, er det altid godt at vende en idé med andre, for man er som regel følelsesmæssigt involveret, træt og udkørt. Alle idéer er ikke lige gode. Tommy Håkansson er følelsesmæssigt involveret, og hans håndtering af Agger-sagen er forvirrende og bygger på en tanketorsk.

Læs også:

Se også: Øland: Agger har ikke feriepenge til gode i Brøndby

Reinholdt Schultz mener, at hele Tommy Håkanssons håndtering af sagen har ødelagt mere, end den har gjort gavn.

- Brøndby skal i deres situation skabe tillid gennem deres kommunikation, for de skal altså ud og finde investorer, der vil smide 75 til 150 millioner kroner i klubben. Det her skaber mistillid, og det er det sidste, de har brug for. Det her er med til at nedbryde Brøndbys brand endnu mere.

- Håkansson skulle have ladet Øland være Øland og sagt til pressen, at han ville håndtere den her sag med Daniel Agger og derfor ikke ville kommentere den.

Læs også:

Se også: Brøndby uenig med Øland i Agger-sagen

- Det er så tydeligt, at der bliver arbejdet med flere agendaer lige nu, og at Håkansson derfor ikke helt har overblik over, hvilken agenda han har gang i her, påpeger Schultz over for tipsbladet.dk.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en forklaring fra Tommy Håkansson på, hvorfor han vil anerkende Daniel Aggers feriepenge-krav, når han og Brøndby vil køre Spillerforeningens medlemmers sager i Fodboldens Voldgiftsret for at fastslå, om de har ret til det, de gør krav på.

Det har ikke været muligt at træffe Brøndby-direktøren.

Læs flere fodboldhistorier på tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere