Brøndby tæt på nederlag

Den kriseramte nedrykningskandidat Brøndby måtte nøjes med 1-1 i en træningskamp på hjemmebane mod AB fra landets næstbedste række.

Mikkel Thygesen sørgede for Brøndbys sene udligning i træningskampen mod AB. Foto: Jens Dresling
Mikkel Thygesen sørgede for Brøndbys sene udligning i træningskampen mod AB. Foto: Jens Dresling

Uden for banen syntes Brøndbys eksistens foreløbigt at være sikret, og spillertruppen, der endelig fik løn mandag, kan nu koncentrere sig om spillet på banen. Onsdag eftermiddag gjaldt det en træningskamp på hjemmebane mod AB, men det blev ingen større succes for den kriseramte klub.

AB, der ligger på en af de to nedrykningspladser i landet næstbedste række, formåede at få 1-1 med hjem fra Brøndby, efter holdet havde bragt sig foran efter 21 minutter.

I kampen, der blev afviklet på kunstgræs, måtte Brøndby ganske vist undvære nogle nøglespillere, men Auri Skarbalius mønstrede trods alt så mange af de vanlige førsteholdsspillere, at man kunne forvente en sejr af nedrykningstruede Brøndby.

Læs også:

Se også: Auri: Jeg tror på overlevelse

Dennis Rommedahl er med landsholdet i Makedonien, og Skarbalius så også bort fra angriberne Simon Makienok Christoffersen og Quincy Antipas, men startopstillingen talte til gengæld den offensive profil Mikkel Thygesen samt blandt andre Jan Kristiansen, Anders Randrup, Daniel Stenderup, Jens Stryger Larsen og Martin Albrechtsen. Spillere, der alle vil befinde sig omkring startopstilligen, når Brøndby skal forsøge at overleve i Superligaen i den kommende forårssæson.

Fra begyndelsen af anden halvleg sendte Auri Skarbalius tre U19-spillere på banen, og i kampens sidste halvdel pressede Brøndby for udligning. Den faldt efter 81 minutter ved Mikkel Thygesen, der scorede med et hårdt, fladt spark.

Brøndbys forårsforberedelser fortsætter i Tyrkiet, hvor truppen har træningslejr fra på mandag. Holdet genoptager Superligaen på eget græs mod Randers 3. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere