Thomas Rasmussen: Holder mig væk fra Brøndby

FODBOLD MED ATTITUDE: Vi sætter spotlys på kriseramte Brøndby IF. Ekstra Bladets erhvervsredaktør Morten Johnsen analyserer klubbens trængte økonomi og så fortæller tidligere Brøndby-spiller Thomas Rasmussen om sit forhold til klubben i dag

Gå ind på FODBOLD MED ATTITUDE's nye facebook-profil og tryk 'synes godt om'. Her vil vi fremover opdatere med afstemninger, fraklip, sjove links og billeder

Mandag præsenterede Brøndby IF en foreløbig redningsplan, der skal holde klubben økonomisk oven vande ind til foråret, hvor man vil gennemføre en aktieemission.

I FODBOLD MED ATTITUDE diskutterer Ekstra Bladets erhversredaktør Morten Johnsen og sportsjournalist Gisle Thorsen fremtiden for den trængte klub fra Vestegnen.

- Hvis man skal ud og hente penge på børsen, så skal man have en succeshistorie at sælge. En ny direktør, et godt regnskab eller lignende. Og hvad er det lige, at Brøndby vil sælge deres aktier på ud over et råb om 'hjælp os, red os', siger Morten Johnsen om den redningsplan, ledelsen i Brøndby IF har fremlagt.

Dødstrusler og forkælede spillere
Den økonomiske krise i Brøndby IF er desuden blevet forværret af, at klubben har tabt en sag mod Spillerforeningen omkring uudbetalte feriepenge. En sag, der har sat sindene i kog på Vestegnen. Blandt andet har Spillerforeningens direktør Mads Øland modtaget dødstrusler.

- Mange fans ser på de her spillere som nogle dyre og forkælede spillere, der ikke leverede på banen. Så derfor er viljen til, at de får deres feriepenge ikke ret stor, siger Morten Johnsen.

Læs også:

Se også: Skuffet over Brøndbys bluff

Til gengæld fortæller Gisle Thorsen, at der er bred enighed blandt de nuværende og tidligere Brøndby-spillere om, at de bør gøre krav på deres feriepenge.

- De vil jo gerne have deres penge. Vi ser enkelte 'Brøndby-koryfæer' som Per Nielsen afslå feriepenge fra Brøndby, men det er altså en undtagelse, lyder detfra sportsjournalisten, der har fulgt Brøndby intensivt i flere år.

Eks-spiller føler sig ikke velkommen i Brøndby
Thomas Rasmussen er en af de tre spillere, der førte sagen om de uudbetalte feriepenge mod Brøndby. Den tidligere BIF'er har ikke meget tilovers for sin tidligere klub, som - han mener - har kastet med mudder i medierne. Det fortalte Rasmussen torsdag aften i Ekstra Bladet TV's live-udsendelse i forbindelse med lukningen af transfervinduet.

- Jeg kommer ikke i klubben længere. Det gjorde jeg før. Men jeg har valgt at holde mig væk. Jeg tror ikke, at der er nogen grund til, at jeg kommer der.

- Jeg tror heller ikke, at jeg er ønsket, ikke blandt lederne i hvert fald. De har også kastet en masse mudder efter mig i medierne, og jeg har givet tilbage, fortæller Thomas Rasmussen.

Se hele diskussionen om Brøndby IF i FODBOLD MED ATTITUDE i tv-indslaget over artiklen

(FODBOLD MED ATTITUDE er Ekstra Bladet TV's fodboldmagasin, som du kan se hver tirsdag ved middagstid her på ekstrabladet.dk)

Her er nogle af de tidligere udgaver:

Bo Henriksen, Ove Pedersen og Allan Olsen er i studiet og diskuterer blandt andet matchfixing, ligalandshold og Nicklas Bendtners afløser. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Dansk fodbold - 22. jan. 2013 - kl. 12:14 Ove P. om matchfixing: Ekstra Bladets sagEkstra Bladets sportschef Allan Olsen og kommunikationsekspert Reinholdt Schultz diskuterer Brøndbys fremtid i FODBOLD MED ATTITUDE. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Superligaen - 15. jan. 2013 - kl. 11:48 Ekspert: Brøndby havner i DanmarksserienMads Albæk må lære, at han er en hvid slave som fodboldspiller, mener Bo Henriksen. (Foto: Rasmus Baaner/Polfoto) Superligaen - 8. jan. 2013 - kl. 11:40 Træner: Spillerne må leve med at være slaverSøren Pind var ikke imponeret over Patrick Mtiliga, da FC Nordsjælland-spilleren ikke ville spille for landsholdet. (Foto: Screendump fra FODBOLD MED ATTITUDE) Dansk fodbold - 18. dec. 2012 - kl. 13:53 Søren Pind: Mtiliga er en tosseIfølge Jacob 'Gaxe' Gregersen burde Anders Lindegaard bruge mere tid på at tale om fodbold i medierne end alt muligt andet. (Foto: Privatfoto) Premier League - 4. dec. 2012 - kl. 12:39 Dansk agent: Lindegaard er jo ikke førstevalgBo Henriksen skriger den sidste vilje ind i spillerne kort før kampstart. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Superligaen - 27. nov. 2012 - kl. 12:09 TV: Sådan lyder 1. divisions vildeste peptalkMorten Bruun savner Viktor Fischer på landsholdet. (Foto: Rasmus Baaner/POLFOTO) Silkeborg IF - 12. nov. 2012 - kl. 17:36 Morten Bruun: Jürgen Klopp ville passe fint i SilkeborgKim Milton Nielsen ser sammen med Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen og Jon Pagh tilbage på weekendens mange dommerfejl. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Premier League - 30. okt. 2012 - kl. 16:01 Kim Milton om skandaløs Juve-sejr: Uværdigt!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere