Brøndby vil slås videre om feriepenge

- Vi har besluttet, at det ville være uforsvarligt ikke at få afprøvet forholdene til bunds i alle sager, siger Brøndbys konstituerede direktør, Tommy Håkansson.

Brøndby-direktør Tommy Håkansson er klar til at slås videre i feriepengesagen
Brøndby-direktør Tommy Håkansson er klar til at slås videre i feriepengesagen

Feriepengesagen har taget en ny drejning.

Brøndby og Spillerforeningen har ikke kunnet blive enige om en aftale, og den kriseramte Superliga-klub er derfor klar til endnu en gang at få afprøvet spørgsmålet.

- Vi har til det sidste arbejdet konstruktivt på at skabe et forlig med Spillerforeningen om alle krav i Feriepengesagen. Men forløbet har vist, at sagen indeholder mange og principielle usikkerheder om renter, bod, feriepenge af sign-on-bonus, forældelse og beskatning mv. Derfor har vi besluttet, at det ville være uforsvarligt ikke at få afprøvet forholdene til bunds i alle sager, siger Brøndbys konstituerede direktør, Tommy Håkansson.

Læs hele fondsbørsmeddelelsen fra Brøndby.

Læs også:

Se også: Øland: Brøndby skal stille sikkerhed

Brøndby tabte i efteråret tre prøvesager i en voldgiftssag. Thomas Rasmussen, Martin Ericsson og Peter Madsen kan derfor nu se frem til at få de ca. 4 mio. kr., som Brøndby skylder dem. Men alle andre nuværende og tidligere Brøndby-spillere må væbne sig med tålmodighed.

- Vi ville selvfølgelig gerne have indgået et acceptabelt forlig, men når det ikke kunne lade sig gøre, er dette den bedste løsning. Vi betaler derfor nu det beløb på ca. 4 mio.kr., som Brøndby IF skylder ifølge den afgjorte voldgift.

Læs også:

Se også: Spillerforeningen: Det er Brøndbys egen fejl

Spillerforeningen mener på baggrund af de tre prøvesager, at Brøndby i alt skal af med et beløb på over 30 mio. kr. Spillerforeningen har langt over 60 sager mod klubben.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere