Rival glad for redning: Brøndby sælger billetter

Brøndby undgik konkurs i første omgang. Det glæder Sønderjyske, der selv vil klare frisag i nedrykningskampen.

Brøndby-tilskuerne gavner de øvrige klubbers økonomi, og med Brøndbys foreløbige redning er der udsigt til gode kulisser den kommende halvsæson. (Foto: Jens Dresling)
Brøndby-tilskuerne gavner de øvrige klubbers økonomi, og med Brøndbys foreløbige redning er der udsigt til gode kulisser den kommende halvsæson. (Foto: Jens Dresling)

Brøndby er en god vare at have på den danske fodboldhylde, fordi den traditionsrige klub trækker tilskuere til stadion og ind foran tv-skærmen.

De fordele vejer tungt, og rivalerne Sønderjyske glæder sig over, at Brøndby stadig eksisterer efter mange måneders overhængende konkursfare.

Direktør i Sønderjyske, Klaus Rasmussen, glæder sig både på et sportsligt plan og et økonomisk plan over, at Brøndby lever og ser ud til at blive en del af bundstriden i Superligaen i foråret.

- Vi er super glade på fodbolddanmarks vegne over, at Brøndby spiller videre og melder sig ind i kampen for overlevelse. Vi har det bedst med, at det går reelt til, og vi vil klare os selv sportsligt, siger han.

Kigger man på tabellen, ligner kampen for at undgå de to nedrykningspladser et opgør mellem seks klubber: Sønderjyske, Brøndby, Horsens, FC Midtjylland, Esbjerg og Silkeborg.

I Sønderjyske har man prøvet de nervepirrende bunddueller sidst på sæsonen en del gange efterhånden, og trods et beskedent budget tror sønderjyderne på, at de endnu engang klarer frisag.

- Vi tror på det, vi har bygget op. Vi glæder os over, at det er en Superliga, der er intakt med 12 hold, siger Klaus Rasmussen.

En ting er den sportslige succes, noget andet er penge. Brøndby mangler en del af dem for tiden, men ser ud til at have reddet livet frem til en aktieemission i april/maj.

For dansk fodbold vil det også stemningsmæssigt og økonomisk være rigtig skidt, hvis Brøndby ender med at lukke og slukke, vurderer Klaus Rasmussen.

- Hvis vi screener for dem, der laver ballade, så har størsteparten af Brøndbys fans store hjerter og bakker op om klubben. Og den positive opbakning fra Brøndbys fans skaber en super kulisse på Brøndby Stadion - og også de fleste gange på udebane.

- Det er med til at sælge billetter - både på stadioner og til tv-seere. Brøndby er for mig en stor klub i Danmark, og på den konto er Brøndby også vigtig, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere