Opbakning til Brøndby

Divisionsforeningen mener ikke, at enkelte spillere skal regne med feriepenge, bare fordi tre tidligere Brøndby-spillere har fået medhold

Det vakte opmærksomhed, da Brøndby IF mandag meddelte, at man har tænkt sig at kæmpe videre i Feriepengesagen mod de op mod 60 spillere, der har Fodboldens Voldgiftsrets ord på, at de har penge til gode i superligaklubben.

For som udgangspunkt var meldingen, at de fire millioner kroner, der var tilkendt Thomas Rasmussen, Martin Ericsson og Peter Madsen, ville danne præcedens.

Men Brøndby vil have afprøvet alle sagerne. Og det bliver nu bakket op af Divisionsforeningen.

Læs også:

Se også: Brøndby reddet

- Divisionsforeningen vedstår sig naturligvis kendelsen fra Fodboldens Voldgiftsret, der kan have betydning for andre lignende sager. Divisionsforeningen bemærker dog, at det ikke er aftalt, at kendelsen i de tre konkrete sager fra Brøndby IF endeligt afklarer andre konkrete sager. Dette er gjort klart overfor Spillerforeningen på møder både forud for og efter den konkrete kendelse, udtaler direktør Claus Thomsen i en pressemeddelelse tirsdag.

Læs også:

Se også: Brøndby vil slås videre om feriepenge

En part i overenskomsten kan ikke på egen hånd diktere, hvorvidt sagen allerede er afgjort alene på baggrund af en tidligere sag, mener Divisionsforeningen.

- Det er, såfremt uenigheden ikke kan løses i mindelighed, op til Fodboldens Voldgiftsret at tage stilling til, hvilken betydning dommen har, skriver man.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere